INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMINTIRILE LUI TOTTI

"Am spus da lui Real Madrid!"

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Căpitanul Romei a făcut o dezvăluire şocantă. În 2001 a fost foarte aproape să lase echipa de-o viaţă pentru un transfer în Spania. Francesco Totti ar fi putut deveni, chiar înaintea lui Cassano, coechipier cu Raul la Real Madrid!


Într-un interviu acordat postului Canal Plus, mijlocaşul italian a recunoscut că deja îşi dăduse acordul pentru actualul lider din Primera Division: "A fost o ocazie importantă de a ajunge la Real. Nu am refuzat oferta pentru că în acel moment aveam probleme cu clubul, dar între timp lucrurile s-au schimbat". Raul confirmă declaraţiile lui Totti: "Părea totul ca şi rezolvat. Aş fi fost onorat să fim colegi, pentru că a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie. Oricărei echipe i-ar fi plăcut să-l aibă în lot".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  09 Martie 2010, 19:33

deci cum "a fost"? inca mai joaca....nu mai joaca la acelasi nivel,dar tot ramane un fotbalist mare ....si Raul e in aceeasi situatie k si el joaca knd e absolut necesar :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează