INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

FOTO Ambasada Suediei la București a reacționat după sărutul pasional de la CM feminin, dintre Magdalena Eriksson și Pernille Harder

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 15:00

Ambasada Suediei din București a reacționat după sărutul pasional dintre suedeza Magdalena Eriksson și daneza Pernille Harder, de la CM 2019.

„Pentru a se califica la Cupa Mondială, Suedia a eliminat Danemarca, al cărei căpitan de echipă, Pernille Harder, este iubita jucătoarei suedeze Magdalena Eriksson.

Acum, daneza urmărește competiția îmbrăcată în tricoul naționalei rivale, iar sărutul lor de la finalul meciului contra Canadei (n.r. scor 1-0) a făcut înconjurul lumii”, notează pagina de Facebook a Ambasadei.

Harder și Eriksson se află într-o relație de 7 ani. Daneza joacă în Germania, la echipa Wolfsburg, iar suedeza evoluează pentru Chelsea, formație din campionatul Angliei.

pernille harder magdalena eriksson bun +15 FOTO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
luisharcsa
luisharcsa  •  30 Iunie 2019, 08:23
Postat de duffyduck pe 30 Iunie 2019, 04:42

Suedia ... sunt vai de capul lor ... orice om cât de cât normal pe care l-am întâlnit, fuge de Suedia mai rău decât am fi vrut să fugim din România pe vremea lui Ceașcă. Nu mai au voie să scrie "tunsoare bărbați" și "tunsoare femei" într-o frizerie, ca să nu cumva să lezeze sufletele gingașe ... nu mai au voie să pună în reclame la jucării baieți cu tancuri și fete cu aspirator ... grija lor cea mai mare e să schimbe semafoarele, să pună pe semafor doi bărbați care se țin de mână ...

Ai dreptate,toti suedezii se muta in rumunica. I-am vazut cersind pe la colturi. De rau ce le este in Suedia.

luisharcsa
luisharcsa  •  30 Iunie 2019, 08:21
Postat de bombon pe 29 Iunie 2019, 17:34

Deci sunt un cuplu, n-au ofensat pe nimeni, care e problema?

Iti spun eu,i toleranta. Sunt curios daca ar avea un copil homosexual,cum ar reactiona acesti vajnici aparatori ai familiei traditionale.

luisharcsa
luisharcsa  •  30 Iunie 2019, 08:17
Postat de novacbabba pe 29 Iunie 2019, 22:20

***

Nu ai cu cine. Se tot lauda cat de toleranti sunt,dar *** la toti care sunt altfel,si nu din vina lor. Maine ii vor ataca pe cei cu ochi albastrii apoi piticii,ca sunt altfel ca majoritate. Si se mai cred si credinciosi. Vai si amar de lupa lor de intoleranti ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează