INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Amendă record pentru Marco Reus! Starul Borussiei a fost prins conducînd fără carnet

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 14:23

Marco Reus este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa, dar mijlocaşul are mai probleme cu poliţia din Germania.

Fotbalistul a fost oprit de poliţie pe 18 martie şi nu a putut prezenta permisul de conducere, iar în urma mai multor cercetări s-a dovedit că mijlocaşul nu posedă carnet şi a fost amendat cu 540.000 de euro, sumă pe care trebuie să o plătească în 90 de zile, informează ziarul Bild.

Reus, 25 de ani, a mai fost oprit de poliţie de şase ori, în perioada 2011-2014, din cauză că a depăşit limita de viteză şi a primit doar o amendă, fără să i se ceară să prezinte permisul de conducere.

Mijlocaşul a declarat că a făcut şcoala de şoferi cînd avea 18 ani, dar nu a dat niciodată examenul pentru a obţine carnetul şi că mereu a condus fără permis.

"A fost o prostie din partea mea. Mi-am învăţat lecţia şi nu se va mai repeta. Eu am făcut şcoala de şoferi, dar nu am dat examenul pentru permis. Nu înţeleg motivele pentru care nu am făcut asta", a declarat Reus pentru ziarul Bild.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
adytza22
adytza22  •  19 Decembrie 2014, 10:35

BA TARANILOR LA NOI CU PERMIS SI ZECI DE ANI EXPERIENTA SI MURIM PE STRAZI DE LA GROPI,CARUTE,ETC.....DRUMURI CU UN SFERT DE BANDA LIBERA SI TOT ASA E IMPOSIBIL IN ROMANIA...PENTRU CINE A FOST IN GERMANIA ACOLO SI NEPOATA MEA DE 6 ANI MERGE FARA PROBLEME SI INCA CEVA DESTUL DE IMPORTANT ACOLO NU IESE POLITISTUL DIN BOSCHETI.....SI NU MAI EXAGERATI CU CE TARA E ACOLO.....INTREBAREA E CE TARA E LA NOI FRATE CE STRAZI AVEM....CE SALARII ,CE MENTALITATE?!!!!O EDUCATIE DE 2 BANI SI UN SISTEM CONCEROS ....HAI SA NU MAI VBIM DE ALTE TARI CA ROMANIA TRAIESTE IN MARE PENTRU CA SE MUNCESTE IN ALTE TARI

madskills
madskills  •  19 Decembrie 2014, 08:51

nemtii nu sunt prosti. Ce rezolvau daca ii faceau dosar penal? La puscarie oricum nu ajungea, nu a omorat pe nimeni. Asa e mai simplu, i-au cumulat amenzile pe care le-a strans ca papagalul din 2011 pana in prezent, plus un "sport" ca nu a avut permis si uite asa se alege statul cu juma' de milion. Nemtii sunt destul de permisivi cu legea, in afara de 2 capitole: crime si bani. Drept dovada Uli Honnes e unde e si Reus plateste o amenda astronomica. De aia la nemti te ard cu 200 de euro daca te prind ca arunci gunoiul aiurea. Si de aia sunt asa civilizati ca natie..de frica amenzilor. Ceea ce e un lucru ideal, care ar trebui aplicat si in Romania

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 01:39
Postat de asc21 pe 18 Decembrie 2014, 15:08

Asta-i prrrrost ?

nu-i asa ca parca ar fi mitea, in timpul liber ? daca stai si te uiti din profil, chiar seamana..))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează