INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

0,0013% din salariu! Amenda ridicolă primită de Cristiano Ronaldo, infectat cu coronavirus, pentru încălcarea protocolului sanitar!

Cristiano Ronaldo, care s-a întors la Torino de la Lisabona deși era infectat cu coronavirus, va fi amendat cu 400 de euro, adică 0,0013% din salariul anual la Juventus. Foto: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo, care s-a întors la Torino de la Lisabona deși era infectat cu coronavirus, va fi amendat cu 400 de euro, adică 0,0013% din salariul anual la Juventus. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 12:40 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 12:40

Cristiano Ronaldo, care s-a întors la Torino de la Lisabona deși era infectat cu coronavirus, va fi amendat cu 400 de euro, adică 0,0013% din salariul anual la Juventus.

Chiar dacă ministrul italian al sportului, Vincenzo Spadafora, a declarat că "Ronaldo a ignorat protocolul sanitar, întorcându-se infectat cu coronavirus" în Peninsulă, starul lusitan al lui Juventus riscă o pedeapsă ridicol de mică.

Conform Tuttosport, Cristiano a încălcat articolul 650 din codul penal, dar va primi probabil o amendă de numai 400 de euro. Ceea ce înseamnă 0,0013% din salariul său anual!

Cotidianul italian susține că atacantul în vârstă de 35 de ani ar fi plătit 15-20.000 de euro pentru acel "zbor sanitar" care l-a adus miercuri de la Lisabona la Torino. El trebuie să stea 10 zile în carantină și poate juca împotriva Barcelonei, pe 28 octombrie, în grupele Ligii Campionilor, numai dacă are un test negativ cu o săptămână înainte. 

Toate golurile marcate de Ronaldo în sezonul trecut

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ladislau Bölöni va fi milionar la Panathinaikos » Prima mutare: un grec trecut la FCSB

Ianis Hagi, așteptat să facă diferența în derby-ul Celtic - Rangers » Ce scriu scoțienii despre el: „Are o atingere magică”

Playtech: Antonia, mai HOT ca niciodată! S-a pozat aşa la DUŞ, iar fanii au observat imediat. A lăsat prea multe la vedere


Comentarii (1)
je__
je__  •  16 Octombrie 2020, 14:57

Si daca n-are marunt?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează