INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAF

Amendă URIAȘĂ primită de fostul președinte al CAF! 24,5 milioane de euro pentru abuz în serviciu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 21:33

Tribunalul din Cairo l-a condamnat pe Issa Hayatou, fostul președinte al Confederației Africane de Fotbal, la plata a 24,5 milioane de euro pentru abuz de putere.

De asemenea, Hicham El Amrani, fost secretar general, a primit și el această pedeapsă. Ambii au fost acuzați și dovediți de faptul că se foloseau de funcțiile avute pentru a acorda drepturile TV ale competițiilor africane.

Decizia nu este definitivă așa că va fi atacată cu apel de cei doi: "Verdictul de grotesc. Nu există justificare. Voi face apel și voi merge la orice curte internațională pentru a opri această calomnie și atacurile repetate la adresa mea", a zis Hayatou pentru BBC.

Primele informații despre problemele încălcate de conducerea CAF în vederea acordării drepturilor TV au apărut acum un an. Se întâmpla în ianuarie 2017. Peste doar două luni Hayatou a dimisionat din funcția pe care a ocupat-o 29 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sex.deep
sex.deep  •  29 Noiembrie 2018, 06:03

Asta este mic copil pe langa Sandu sau Mitica, orice ar fii facut el.

2268972599844861
Marius Alex  •  29 Noiembrie 2018, 04:01

pentru abuz în serviciu pentru abuz de putere O rușine de ziariști sunteți . Propagandiștii de la gsp ne spun ca abuzul de putere = abuz în serviciu. După mintea lor abuzul in serviciu însemnă furt. Vai de capul vostru

Vezi toate comentariile (2)
Comentează