INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA - GERMANIA

Amenințare cu bombă la hotelul naționalei Germaniei înainte de amicalul cu Franţa!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 13:59

Naționala Germaniei a trecut prin momente neplăcute în această dimineață, cu doar cîteva ore înaintea jocului cu Franța, care va fi la ora 22:00.

Campioana mondială a fost evacuată din hotelul de la Paris, după o alarmă cu bombă. Geniștii nu au găsit însă nici un dispozitiv explozibil la hotelul Molitor.

În total, din clădire au fost evacuate 250 de persoane. "A fost o alarmă cu bombă. Hotelul a fost izolat pe o zonă largă și evacuat", a zis Oliver Bierhoff.

Amenințarea cu bombă a venit la ora 9:10 și imediat hotelul a fost evacuat. Jucătorii și restul staffului au fost duși la Roland Garros, pentru a vizita.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maimutelu
maimutelu  •  13 Noiembrie 2015, 15:24

Madagascar se califica in grupele de calificare la Cupa Mondiala de Fotbal!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează