INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dani Alves, amenințat pe stradă după ce miercuri a dat petrecerea de eliberare: „Dacă erai în Brazilia, te-ar fi ucis deja!”

Dani Alves a ieșit din închisoare doar cu titlu provizoriu / Foto: Imago
Dani Alves a ieșit din închisoare doar cu titlu provizoriu / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 15:52 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 17:00

Dani Alves (40 de ani), ieșit provizoriu din închisoare pe cauțiune, după ce a fost condamnat la 4 ani și jumătate pentru viol, a fost insultat, la prima ieșire din casa în care miercuri a ținut o petrecere până la ora 5 dimineața. În plus, fostul internațional brazilian va fi dat în judecată de doi compozitori, pe motiv că le-a furat o melodie.

Eliberat luni temporar din pușcărie, după ce a achitat o cauțiune de un milion de euro, Dani Alves a înfuriat pe toată lumea cu party-ul dat în noaptea de miercuri spre joi și care s-a „spart" abia la 5 dimineața.

Un nou week-end cu meciuri de cinci stele. Ce derbyuri ne așteaptă în campionatele de top și nu numai!
DERBYURI
Un nou week-end cu meciuri de cinci stele. Ce derbyuri ne așteaptă în campionatele de top și nu numai!

La chiar prima ieșire din casă, fostul fundaș brazilian a fost luat în primire de trecătorii ce l-au recunoscut în stradă. Aceștia l-au insultat și l-au amenințat dur: "Dacă asta ți se întâmpla în Brazilia, te-ar fi omorât deja!".

Trebuie să dea cu subsemnatul la poliție, în fiecare joi!

Starul de 40 de ani a trebuit să plece de acasă, pentru că în fiecare joi e obligat să se prezinte la secția de poliție. Această măsură i-a fost impusă ca parte a procedurii de eliberare provizorie până când se va judeca recursul făcut și de acuzare, și de avocații lui Dani Alves, la condamnarea de 4 ani și jumătate pentru viol, sentință pronunțată în prima instanță. E pedeapsa dictată în urma infracțiunii de a fi violat o femeie în clubul Sutton din Barcelona pe 30 decembrie 2022.

Mai are două căi de atac al sentinței de 4 ani și jumătate

Scopul acuzării e de a spori sentința primită de ex-apărătorul auriverde, ce stă după gratii din 20 ianuarie 2023, și a se ajunge în intervalul de la 9 la 12 ani (pedeapsa maximă).

Dani Alves mai are după recursul la Curtea Superioară de Justiție a Cataluniei și calea de atac la Curtea Supremă. După ce scapă din pușcărie, va sta sub supraveghere timp de cinci ani. Iar în următorii nouă ani nu mai are voie să ia legătura cu victima. În plus, trebuie să plătească daune de 150.000 de euro și să achite costurile totale ale procesului.

Dani Alves riscă altă condamnare pentru plagiat muzical!

Nu e singurul necaz în 2024 pentru unul dintre cei mai titrați fotbaliști din istorie. Cotidianul Marca a dezvăluit că fostul fundaș va fi judecat în Brazilia pentru o altă infracțiune. El a fost acuzat că a încălcat drepturile de autor, „furând" muzica a doi compozitori brazilieni, pentru un cântec lansat în 2020 pentru un proiect al ONU.

La rândul lor, avocații lui Dani Alves au negat că ar fi vorba de plagiat, susținând că Giuliano Matheus și Thiago Matheus au vrut doar să profite de notorietatea jucătorului pentru a se îmbogăți pe seama lui. E vorba despre piesa intitulată „Avião", un cântec pe care Dani Alves l-a interpretat în cadrul unei inițiative a ONU pentru a combate dezinformarea în plină pandemie de COVID-19.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Un fost rapidist dă detalii din aventura în Israel: „Începutul meu a fost greu pentru că nu înțelegeam ce-mi cere antrenorul. Acum știu perfect!”
ISRAEL
Un fost rapidist dă detalii din aventura în Israel: „Începutul meu a fost greu pentru că nu înțelegeam ce-mi cere antrenorul. Acum știu perfect!”
Mărturia incredibilă a lui Acerbi: „M-am temut mai mult când am primit amenințări în cazul Juan Jesus decât atunci când aveam cancer!”
ITALIA
Mărturia incredibilă a lui Acerbi: „M-am temut mai mult când am primit amenințări în cazul Juan Jesus decât atunci când aveam cancer!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Danpinalty
Danpinalty  •  30 Martie 2024, 06:19

v-a cantat specimenul asta despre combaterea "dezinformarii" la onu? v-a cantat! v-ati vaccinat? v-ati vaccinat! restul e can-can

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  29 Martie 2024, 17:16

spanioli aia sunt asa de prosti. pai robinho mai bine face puscarie in brazilia unde traieste ca un superstar decat in italia. deci nu,daca alves era in brazilia era liber de mult si nu se intampla nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează