INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Amenințați și bătuți în parcare! Scene horror pentru fotbaliștii unei echipe europene

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2017 14:39

Ultrașii Legiei i-au dat jos din autocar pe jucători, învinși la Varșovia de Lech (0-3), și le-au dat palme peste cap, iar ”secundul” a fost pedepsit cu un pumn în față.

Jucătorii Legiei sunt terorizați de probabil cei mai răi suporteri din Europa. După ce-au pierdut (0-3) acasă cu Lech, au trăit duminică minute de groază. Un grup de 50 de ultrași a blocat autocarul echipei în parcarea stadionului "Miejski" și i-au obligat să coboare pentru a da socoteală.

Potrivit Przegladsportowy, fotbaliștii au încasat palme peste cap, iar "secundul" Vukovici un pumn în față!

Niciun polițist nu era acolo să-i apere. Liderul fanilor furioși, poreclit "Staruch", a urcat în autocar și i-a amenințat pe cei încremeniți în scaune: "Dacă mai jucați atât de prost, o să ne întoarcem".

Un sociolog polonez, Radoslaw Kossakowski, a reacționat și a explicat că "la noi, în contrast cu Germania, nu există facțiuni de stânga, ultrașii au rămas conservatori, simpatizanți cu dreapta". 

Playtech: BOMBĂ! Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva


Comentarii (3)
1776477049070057
Dita Marian  •  04 Octombrie 2017, 19:26

Avand in vedere ca tot luati stirile de la telekom,puteti sa cititi mai bine inainte ce scriu si sa copiati cuvant cu cuvant ca sa nu mai fie nevoie *** ***...au jucat in deplasare cu lech poznan nicidecum acasa!!!!!cat despre stire foarte bine le-a facut nu poti sa iei bani in continuu si sa-ti bati joc de acesti fani absolut incredibili care au fost mereu absolut mereu alaturi de echipa!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  03 Octombrie 2017, 18:48

Cred ca se poate si la Dinamo..

184499838761913
Alin Tihoreanu  •  03 Octombrie 2017, 15:30

Esti prost

Vezi toate comentariile (3)
Comentează