INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA - SERBIA

VIDEO + FOTO Amical controversat la Moscova » Ce au scandat, la unison, fanii ruși și cei ai Serbiei

Naționala de fotbal a Rusiei a câștigat meciul amical disputat contra Serbiei, scor 4-0. Partida s-a jucat pe VTP Arena, din Moscova, în fața a aproximativ 30.000 de spectatori. +5   FOTO
Naționala de fotbal a Rusiei a câștigat meciul amical disputat contra Serbiei, scor 4-0. Partida s-a jucat pe VTP Arena, din Moscova, în fața a aproximativ 30.000 de spectatori.

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2024 21:16 / Actualizat joi, 21 martie 2024 21:29

Naționala de fotbal a Rusiei a câștigat meciul amical disputat contra Serbiei, scor 4-0. Partida s-a jucat pe VTP Arena, din Moscova, în fața a aproximativ 30.000 de spectatori.

Din cauza invaziei ordonate de Vladimir Putin pe teritoriul Ucrainei, Rusia a fost exclusă din toate competițiile internaționale. Din acel moment, naționala pregătită de Valery Karpin a jucat doar meciuri amicale împotriva unor reprezentative de plan secund.

FOTO. Rusia - Serbia, amical controversat la Moscova

+1 FOTO

Testul de astăzi, împotriva Serbiei, a fost tratat cu mare fast, mai ales că adversara este una calificată la Euro 2024. Sârbii au venit la Moscova cu toate vedetele. Milinkovic-Savic, Mitrotiv, Kostic sau Tadic s-au numărat pe listă.

Partida a reprezentat un nou prilej prin care conducătorii sârbi și-au manifestat apropierea față de Rusia. Șeful diplomației sârbe, Ivica Dacic, a asistat la meci alături de Serghei Lavrov, mâna dreaptă a lui Putin.

O comuniune a existat și în tribună. Suporterii celor două naționale au cântat împreună pe ritmurile piesei „Katiușa”.

În tribune a fost prezent și Emir Kusturica. Aclamatul cineast din Serbia se pregătește să lanseze un film în Rusia.

Rusia a învins-o clar pe Serbia

Meciul nu a avut istoric. Milan Gajic, fundașul sârb de la ȚSKA Moscova, a văzut cartonașul roșu în minutul 21. Din penalty-ul rezultat, Anton Miranchuk a deschis scorul. Maksim Osipenko a dublat avantajul în minutul 32, un șut din 6 metri.

Aleksey Miranchuk a punctat și el după pauză, un lat din interiorul careului. Rezultatul final a fost stabilit de Ivan Sergeev, în prelungiri.

Echipele folosite în amicalul Rusia - Serbia, scor 4-0:

Rusia: Safonov - Volkov, Silyanov, Osipenko, Khlusevich - Barinov, Glebov, An. Miranchuk - Oblyakov, Tyukaviv, Golovin
Au mai jucat: Al. Miranchuk, Gorshkov, Sergeev, Zakhryan, Zinkovskiy, Morozov
Selecționer: Valery Karpin

Serbia: Petrovic - Gajic, Erakovic, Pavlovic, Mladenovic - Tadic, Zdjelar, Lukic - Zivkovic, Jovic, Gacinovic
Au mai jucat: Mijailovic, Milinkovic-Savic, Mitrotiv, Kostic, Masovic, Samardzic
Selecționer: Dragan Stojkovic

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Schimbarea care va transforma fotbalul definitiv » Când se va aplica planul lui Wenger!

Numirea arbitrului Anthony Taylor a redeschis rana Israelului înainte de baraj: „Un arogant. Un ratat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
badeadorian
badeadorian  •  22 Martie 2024, 20:55
Postat de mattteo pe 22 Martie 2024, 19:18

Romania nu a fost facuta pentru atei ca tine, ci de catre si pentru crestin ortodocsi in epoca medievala, de la marii domnitori incoace. Nu mai spuneti voi cu americanismele voatre cui sa plece, voi ati infestat. Singurul motiv pentru care romanii doreau sa vina americanii in 45 era sa isi poata exersa dreptul la religie, nu cum vroiau comunistii. In rest...occidentul de azi nu mai are nimic ce e placut Domnului

Esti in mare eroare , ai impresia ca detii adevarul absolut si te erijezi in predicator fara predica . Esti genul de purtator al costumului alb cu palarie tuguiata . Mergi cu Domnul pentru ca exista in Biblie pasajul : ''Fericiți sunt cei săraci în duh, căci a lor este Împărăția Cerurilor ! ..."

gazistu
gazistu  •  22 Martie 2024, 20:29
Postat de cirus11 pe 22 Martie 2024, 18:16

Marea MAREA majoritate a sportivilor rusi sunt si cadre militare...

da bravo ... ca ucrainieni nu sunt si cadre militare, numai rusii. Stiucum esti tu ... ca aia care baga pumnul in gura celorlalti, fara sa le lase dreptul sa se apere, dreptul la un raspuns! Adica ne zici ca rusii (si Putin) sunt aia rai, iar ceilalti, ucrainienii, sunt cei buni, ingerasii!!

mattteo
mattteo  •  22 Martie 2024, 19:20
Postat de Traiminromania.. pe 22 Martie 2024, 06:55

Cat de proastă natie de *** americani sunteți. Cum vreți sa va respecte sarbul?? Habar n-aveti ce se intampla in lume da condamnați Rusia luanduva dupa tv si presa care sunt controlate de *** *** care cu tara lor fictiva israel omoara din octombrie civili in gaza. Putin e singurul care sta intre globalizare si controlul totat asupra populațiilor... Da ma.bucur ca faceti cea mai mare baza nato la noi , urmariti lovitura de stat din maidan 2014 să vedeți cine o inceput cu lovitura de stat americana. Da no urmariti la tv sau pe facebook . Daca mai mult nu știți meritati sa ramaneti *** si sa urlati pentru ei!!

Vrei sa explici realitatea unor copii care au crescut cu limba engleza pe Netflix si Tik Tok. E imposibil

Vezi toate comentariile (36)
Comentează