Comentarii (6)
maxp  •  17 August 2018, 01:35

Simeone are in continuare echipa capabila sa se bata cu oricine, care in meciurile mari arata ca o echipa tare, dar care in continuare nu cred ca va avea constanta necesara sa se bata la titlu si se vor incurca prea mult. Din punctul meu de vedere, lupta se da tot intre Barcelona si Real, probabil urmeaza traditionala rocada si e anul Realului, in conditiile in care Barcelona se va axa mult si pe Champions League si in conditiile in care probabil ca Real nu va mai avea acelasi rezultat si in Champions League.

rupert  •  16 August 2018, 23:10

Si eu sper sa fie anul lui Atletico Madrid, chiar daca Griezmann pare cam singur in avanposturi (cum au observat si altii, Diego Costa are o varsta). Am incredere in Simeone, cred ca el si Griezmann si-au propus sa nu plece de la Atléti pana nu castiga iar un trofeu important (titlul in Spania sau/si Liga Campionilor, de ce nu?) Asa ca, bafta in sezonul asta Atléti !

Alexandru Chis  •  16 August 2018, 18:03

Principalele televiziuni de sport din Romania "s-au aliat" si au decis sa nu transmita Primera Television! Prefera sa transmita meciuri din Polonia, Turcia sau Belgia care nu le costa prea multi bani. Daca nu se mai televizeaza mecurile din Spania... adio fotbal pe micul ecran!

educated_fool  •  16 August 2018, 16:30

a la rayito a la campeon

Parchez Caunporc  •  16 August 2018, 12:21

Oblak nu e cel mai bun portar. Oblak e un portar foarte bun si atat. Atletico are o aparare mult mai disciplinata si mai expermentata asa ca Oblak nu ramane des in situatii grele asa cum e cu ter Stegen. Sunt curios daca s-au facut statistici cu cei doi aflati in situatie de 1 la 1 cu atacanti adversi. Acolo e maiestria. Atletico pare anul asta o echipa mai ofensiva ca niciodata. Asta s-ar putea sa ii dauneze, Simeone are alt stil. Chiar lui Oblak ar putea sa ii dauneze.

vlad.dracul.  •  16 August 2018, 11:21

Din partea mea să fie anul lui Atléti, deşi eu cred că Diego Costa o să-şi arate vârsta mai devreme sau mai târziu... Da, a jucat foarte bine aseară, dar mă îndoiesc c-o poate ţine aşa un sezon întreg. În schimb mă bucur că Realul nu l-a adus pe Lewandowski şi a rămas cu sărăcia aia de Benzema.

Comentează