INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Analiza lui Mihai Stoica: „Joachim Low? O imagine a eșecului. E aproape zero”

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 14:14

Mihai Stoica (54 de ani) a declarat că Joachim Low, 59 de ani, selecționerul Germaniei, nu este un mare antrenor, în contextul diferențierii dintre un tehnician specializat în pregătirea echipelor naționale și un antrenor obișnuit cu munca zilnică, specifică echipelor de club.

Joachim Low ca antrenor a fost o imagine a eșecului. Doar o finală cu Stuttgart, de Cupa UEFA. După care a plecat. El a ajuns să plece și de la Adanaspor fără să aibă o victorie. De fapt, a fost dat afară de acolo. A mai fost și prin Elveția, mă rog... ca antrenor e aproape zero!”, a declarat Stoica, potrivit TV Digi Sport.

2014este anul în care Low a cucerit Campionatul Mondial alături de naționala Germaniei

Nu-l consideră pe Petrescu potrivit pentru rolul de selecționer

„Eu nu-l văd pe Petrescu selecționer. La cum îl cunosc, eu pe Petrescu îl văd un hard-worker, care să fie ocupat 17 ore pe zi cu echipa pe care o antrenează” - Mihai Stoica

Vezi și:

FCSB // Mihai Stoica anunță plecări masive de la FCSB: „Nu se poate așa ceva!” » Ce jucători sunt pe listă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
caoradea
caoradea  •  05 Ianuarie 2020, 09:11

Pacat ca nu stiau cei de la federatia germana deapre Mimiskert, il angajau scouter pt selectioner. Dar niciodata nu e tirziu. Cred ca il vrea si Guardiola la City, Coman intra in schema doar pentru a ascunde adevaratul transfer, Mimi la City.

2254271094823421
Michele Marinela  •  04 Ianuarie 2020, 19:28

Ești penibil cu sofismele tale. Lasă antrenorii in pace. Sau apuca-te de antrenorat. Tu cu Jiji și cu Preotul. Fara diplome. Că în România nu contează. Oricine poate antrena. Fie că e Burleanu, Vochin sau Stoichita. Va calificati sigur in grupele Champions League. Doar că trebuie să strângeți din fund, din când în când.

189254898748309
Claude SH  •  04 Ianuarie 2020, 17:44

MM ești praf draga. Ce știi tu de fotbal??? Inițial văzând titlul credeam ca se refera la tine, respectiv ca ești un Zero! Dar cred ca ești un zero barat, doar prostii îți debitează gura. Dacă tăceai mai puteai sa ai pretenții, dar asa, tot ce ai spus tu, sunt baliverne, ceea ce ma determina sa cred ca ori ești ***... ori faci pe bufonul regelui... știi tu care.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close