INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Analiza primelor 100 de zile ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus: "Goluri, durere, lacrimi și cazul violului"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2018 09:44

Gazzetta dello Sport a urmărit primele o sută de zile petrecute de Cristiano Ronaldo la echipa torineză. Nu a fost doar bucurie. 

Pe 10 iulie, Juventus anunța oficial transferul lui Cristiano Ronaldo. După nouă ani la Real, cvadruplu câștigător al Ligii Campionilor cu los Blancos, portughezul voia o altă provocare acum, spre sfârșit de carieră, la 33 de ani.

Voia să cucerească și Italia, pe care squadra bianconera o domină de 7 ani. Iar Juve a plătit 117 milioane de euro în schimbul lui pentru a câștiga din nou Champions League. După 23 de ani.

Azi, Gazzetta dello Sport a analizat primele sale 100 de zile la Torino. Nu a fost doar bucurie. "Goluri, durere, lacrimi și cazul violului", a titrat pe copertă cotidianul roz.

Pe 16 septembrie, după 344 de minute în Serie A, a dat gol. Și, în același meci cu Sassuolo (2-1), a reușit și "dubla". Trei zile mai târziu însă, clipe de suferință: primul cartonaș roșu din Ligă, la 2-0 cu Valencia. Primele lacrimi. Și strigătul disperat: "N-am făcut nimic".

Pe 27 septembrie, Der Spiegel a lansat bomba: "Ronaldo, acuzat de viol!". Dosarul "Kathryn Mayorga" se redeschidea după 9 ani. Și Gazzetta avertizează: "A fost ca o lună de miere la Juventus, dar cazul «Mayorga»... E o mare problemă".

9 meciuri
a jucat Ronaldo la Juventus: 8 în Serie A (720 de minute) și 1 în Ligă (29)

4 goluria marcat Cristiano în tricoul bianconero în Serie A, reușind și 5 pase decisive

Vezi și:  Cristiano Ronaldo le face pe toate! Se implică în transferul care o face pe Juventus invincibilă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează