INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NUMIRE

Anamaria Prodan, în al nouălea cer după aducerea lui Basarab Panduru la Al-Wasl: „De când îi dădeam târcoale... E în sufletul meu”

Anamaria Prodan a comentat numirea lui Basarab Panduru la Al-Wasl
Anamaria Prodan a comentat numirea lui Basarab Panduru la Al-Wasl

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 22:27 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 14:28

Anamaria Prodan Reghecampf (47 de ani) a comentat numirea lui Basarab Panduru (49) în funcția de antrenor secund la Al-Wasl, acolo unde „principal” este soțul acesteia, Laurențiu.

Anamaria s-a declarat extrem de fericită după decizia luată de Panduru, fostul analist Telekom, pe care îl numește „unul dintre cei mai buni, ever”.

„Laur trebuie să aibă oameni foarte buni acolo. Noi suntem foarte fericiți. De când îi dădeam târcoale... Pentru mine Pandi e unul dintre cei mai buni analiști ever! Eu îl iubesc din suflet, e în sufletul meu. Sunt foarte fericită. 

Suntem prieteni de când eram copii. Asta nu l-a făcut să nu mă critice. Pentru mine e cel mai corect om din fotbal și am simțit-o pe pielea mea”, a spus aceasta la TV Telekom Sport.

Anamaria Prodan: „Reghecampf și Panduru au o prietenie aparte”

Anamaria a vorbit și despre relația dintre soțul său și Basarab Panduru, despre care spune că se înțeleg foarte bine.

„Ei sunt doi profesioniști desăvârșiți, au o prietenie aparte, văd fotbalul la fel. Ei au vorbit în orice perioadă a lui Laurențiu Reghecampf, nu au avut opinii diferite. De asta s-au și aliniat planetele acum”, a spus soția lui Reghecampf.

Basarab Panduru: „Am avut două oferte din Brazilia! De la Fluminense și Internacional Porto Alegre"

Citește mai multe știri de actualitate:

Moment delicat pentru Laurențiu Reghecampf în direct la „Prietenii lui Ovidiu”: „Aventură amoroasă între Ana și Alexa?”

FCSB se schimbă din temelii » După mazilirea lui Vintilă, Gigi Becali anunță plecarea lui Dennis Man: „Uite așa iau eu 15 milioane”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
520143398153430
Pavel Radu  •  08 Iulie 2020, 10:45

Aniță, lui Pandi cand îi aplici o corecție .....în direct ?

10213605418543163
Ionut Biliuta  •  08 Iulie 2020, 10:19

Singurul motiv pentru care Panduru a acceptat sa mearga acolo sunt banii. E mult mai avantajos sa castigi 10-20 de mii de dolari si sa fii implicat in fenomen decat sa faci 3-4000 de euro si sa comentezi fenomenul fotbal din afara lui.

dakesis
dakesis  •  07 Iulie 2020, 23:04

va dati seama ce cultura au astia, cand vorbesc de 'Fulminence'. Si Panduru, si mosulica, si pionii de la butoane. Mai verificam putin cum se cheama echipa aia?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează