INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ancelotti a dezvăluit cum a răbufnit la PSG după o eliminare din Cupă » Șut într-o cutie. Ibra lovit în cap!

Ibrahimovici glumește cu Ancelotti la antrenament, strîngîndu-l de braț // Foto: Reuters
Ibrahimovici glumește cu Ancelotti la antrenament, strîngîndu-l de braț // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 00:00

"Eram cumplit de nervos, ne bătuse Evian la penaltyuri. A fost o replică a incidentului dintre Ferguson și Beckham. Doar că noi am rîs", a afirmat antrenorul italian în Daily Mail.

"Dacă șefii îmi cer să scot biciul, eu le răspund să-și caute alt antrenor. Eu nu dau cu biciul. Nici în vestiar, nici acasă", declară Carlo Ancelotti. Dar tot el spune în interviul din Daily Mail: "Asta nu înseamnă că nu mă enervez".

Și a oferit exemplul unui moment de tensiune maximă. S-a întîmplat pe 17 aprilie 2013, cu cîteva luni înainte să părăsească Parisul. Tocmai se terminase meciul de la Annecy, din "sferturile" Cupei Franței. Și se încheiase rău pentru PSG: 1-1 și 1-4 la penaltyuri cu Evian.

"Acea înfrîngere m-a făcut să-mi pierd cumpătul. Eram cumplit de nervos și, după cîțiva pași în cabină, am tras un șut într-o cutie, care s-a dus drept în capul lui Ibrahimovici", a revelat amuzat tehnicianul italian în vîrstă de 56 de ani. "A fost, mai mult sau mai puțin, o replică a incidentului dintre Ferguson și Beckham. Doar că noi am rîs".

Gheata care sparge arcada

Pe 16 februarie 2003, după ce United pierduse acasă în turul 5 al FA Cup, 0-2 cu Arsenal, vestiarul "diavolilor" fierbea. Managerul Alex Ferguson și-a vărsat nervii pe o gheată, dar bocancul l-a izbit în cap pe Beckham și i-a spart arcada stîngă. Furios, jucătorul a sărit la tehnician, fiind oprit însă de colegi. La sfîrșitul acelui sezon, Becks s-a transferat la Real Madrid, după 10 ani pe "Old Trafford".

"N-am dat niciodată cu biciul în vestiar, pentru că nimeni n-a folosit biciul împotriva mea. Nici tatăl, nici profesorul, nici antrenorul"
Carlo Ancelotti, faimos antrenor italian

1singur trofeu a cucerit Ancelotti în două sezoane la Paris SG: titlul în Ligue 1 (2012-2013)

4oferte are momentan antrenorul italian: Man. City, Chelsea, Bayern și Milan; ultima oară a fost la Real, cu care a cucerit Liga Campionilor în 2014

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  13 Noiembrie 2015, 11:54

de ce nu puneti citatul lui Anceloti acolo ..la replicile zilei..sa invete mai multa lume cum e cu civilizatia...in schimb puneti replici rasuflate ale cititorilor gsp... hahah.. :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează