INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - EMPOLI 5-1

Ancelotti a uimit pe toată lumea! Și-a criticat jucătorii după 5-1: "Adversarul a jucat mai bine decât noi"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 11:18

Napoli a făcut spectacol în Serie A și s-a impus cu 5-1 în fața celor de la Empoli. Totuși, antrenorul Carlo Ancelotti e critic după recitalul ofensiv al lui Napoli. ”Până la 4-1 am riscat prea mult, rezultatul este mincinos. Am jucat foarte eficient în atac, dar cu PSG nu avem voie să facem erorile de-acum".

Napoli a făcut scor cu Empoli (5-1), însă Ancelotti nu e deloc mulțumit de repetiția făcută pentru ciocnirea cu PSG din Ligă. "Sunt furios, pentru că am comis multe greșeli pe care trebuie să le evităm în Champions. Să ne fie o lecție pentru marți, când avem nevoie să fim determinați și competitivi în toate cele 90 de minute", a declarat antrenorul partenopeilor.

Care a explicat: "Până la 4-1 am riscat prea mult, rezultatul este mincinos și nu meritam victoria la un asemenea scor. Diferența pe tabelă s-a făcut datorită eficienței noastre în atac".

A menajat 6 titulari

Până și lui Dries Mertens, autorul unui hat-trick vineri seară, a avut ceva să-i reproșeze.

"Mertens este într-un moment extraordinar, însă și pe el sunt supărat, pentru că a jucat prea mult în extremă. Dar după pauză și-a revenit și a jucat ceea ce i-am cerut. Concurența cu Milik mă pune în dificultate în privința alegerii. Ambii sunt în formă. Cu PSG nu va fi suficient să facem un meci normal, de aceea am și apelat la un turnover atât de masiv. Niciodată în cariera mea nu am schimbat așa de mult, dar noroc că avem un lot foarte echilibrat". Insigne și Milik, respectiv Caputo, au completat lista marcatorilor, Napoli apropiindu-se la 3 puncte de Juve.

"Rezultatul ne poate păcăli, meciul a fost deschis până spre final și l-am felicitat pe Andreazzoli. Sunt onest și recunosc că Empoli a jucat mai bine decât noi" Carlo Ancelotti, antrenor Napoli

98 de goluria marcat Mertens pentru Napoli, cu hat-trick-ul de ieri, în toate competițiile. Belgianul i-a depășit pe Altafini (97) și pe Careca (96), devenind al șaselea golgeter din istoria clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează