INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Ancelotti, Villas Boas, Bielsa, Lippi şi Mihajlovici au refuzat Interul

Moratti
Moratti

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 11:10

Gruparea Internazionale Milano se confruntă cu probleme în privinţa numirii noului antrenor, după plecarea lui Leonardo ca director general la Paris Saint-Germain

 

Astfel, Carlo Ancelotti, Andre Villas-Boas, Marcelo Bielsa sau Marcello Lippi au refuzat postul, ori voiau prea mulţi bani. Conducătorii vicecampioanei Italiei s-au îndreptat apoi spre Sinişa Mihajlovici (Fiorentina) sau Fabio Capello (selecţionerul Angliei). Însă, Fiorentina a reamintit că nici măcar nu se pune în discuţie "colaborarea cu Mihajlovici", iar Capello, care s-a întâlnit cu oficialul interist Marco Branca, duminică, la Marbella, nu poate veni, deoarece contractul său cu federaţia engleză este "imposibil de reziliat".

"Acum, Inter îi va contacta pe Luciano Spalletti (Zenit Sankt Petersburg), Guus Hiddink (Turcia) şi Gian Piero Gasperini (liber de contract). Internazionale Milano, club la care este legitimat şi românul Cristian Chivu, a terminat sezonul trecut pe locul secund cu Leonardo pe banca tehnică.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gabonne1982
gabonne1982  •  21 Iunie 2011, 13:41

eu nu inteleg de ce nu il oferteaza si pe Jurgen Klinsmann.Este un antrenor destul de bun si are si o imagine buna in ochii fanilor,fiind fost jucator la Inter

Vezi toate comentariile (1)
Comentează