INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA / ZENIT ST. PETERSBURG

Anchetă în Rusia » Danko Lazovici a fost rănit cu o armă cu electroşocuri!

Danko Lazovici
Danko Lazovici

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 16:04

Comitetul de anchetă al Rusiei, care se ocupă de investigaţii criminale, a anunţat luni deschiderea unei anchete după ce clubul Zenit Sank Petersburg a acuzat un poliţist că l-a rănit cu o armă cu electroşocuri pe atacantul Danko Lazovici, informează AFP.

"Potrivit primelor informaţii, în seara zilei de 18 iunie 2011, la încheierea meciului Volga-Zenit, de pe stadionul Lokomotiv din Nijni-Novgorod, atacantul Danko Lazovici a fost rănit cu o armă cu eletroşocuri de un agent al OMON (forţele de ordine) din Nijni-Novgorod", a anunţat Comitetul.

În comunicatul citat de MEDIAFAX se precizează că a fost începută o anchetă de verificare a acestor acuzaţii.

Potrivit clubului rus, atacantul sârb Danko Lazovici a fost rănit cu o armă cu electroşocuri de un poliţist, după victoria din deplasare cu Volga Nijni, incidentul fiind dezminţit de poliţie. După fluierul final, Lazovici, golgheterul campionatului, susţine că a vrut să salute fanii şi să le arunce tricoul, atunci fiind rănit.

Poliţia din Nijni-Novgorod a respins acuzaţiile şi a denunţat comportamentul "agresiv" al spectatorilor veniţi din Sankt Petersburg şi faptul că jucătorii de la Zenit au vrut să se apropie de fani.

Zenit a câştigat meciul cu Volga Nijni-Novgorod, scor 2-0.

Playtech: Ion Țiriac va da o mega-lovitură în Germania. Așa sigur își va spori mai mult averea


Comentarii (1)
stapuv
stapuv  •  20 Iunie 2011, 17:57

"După fluierul final, Lazovici, golgheterul campionatului, susţine că a vrut să salute fanii şi să le arunce tricoul, atunci fiind rănit." e grele limba romanesc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează