INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Se întâmplă în Ligue 1. S-a întors după opt ani în Franța și a fost eliminat după doar două minute!

Andre Ayew, eliminat // Foto: Imago
Andre Ayew, eliminat // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 19:27 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 21:23

Andre Ayew (33 de ani) a revenit în campionatul francez, la Le Havre, și nu a rezistat în teren decât două minute în partida de la Nantes (0-0). Intrat ieri în minutul 65, mijlocașul ghanez a primit cartonașul roșu în 67!

Revenire de coșmar în Ligue 1 pentru un internațional ghanez. Plecat în urmă cu opt sezoane de la Marseille la Swansea, Andre Ayew a semnat cu Le Havre, după despărțirea de Nottingham Forest. Iar duminică, în meciul de la Nantes (0-0), antrenorul sloven Luka Elsner l-a debutat în minutul 65, înlocuindu-l pe Loïc Nego. 

FCSB, la un pas de un eșec major » 10 cazuri celebre în care roș-albaștrii și-au luat „țeapă” la fel
FCSB
FCSB, la un pas de un eșec major » 10 cazuri celebre în care roș-albaștrii și-au luat „țeapă” la fel

Două minute și 24 de secunde a durat partida africanului, care și-a lăsat urmele crampoanelor pe genunchiul lui Eray Comert, fundașul elvețian de origine turcă, și a fost eliminat direct de arbitrul Miguel Nogueira!

Al treilea cartonaș roșu din cariera la cluburi

Comert a scăpat fără o accidentare gravă și a continuat până la finalul meciului, în vreme ce lui Andre Ayew nu i-a venit să creadă că a primit direct cartonașul roșu! A fost al treilea pe care îl primește în cariera sa de la echipele de club, precedentele încasându-le la Marseille. 

Ghanezul nu jucase în acest sezon decât la echipa națională: 15 minute în amicalul cu Liberia (3-1), din septembrie, și o repriză în partida cu Comore (0-1), disputată marțea trecută în preliminariile CM 2026. Acum va lua o pauză de cel puțin două etape, urmând să afle exact cât va fi suspendat și va lipsi din efectivul nou-promovatei în Ligue 1 în partidele cu PSG și Strasbourg.

9meciuri a bifat Andre Ayew în sezonul trecut în Qatar la Al-Sadd, pentru care a marcat 3 goluri în campionat. În același sezon, la Nottingham Forest, a avut 13 prezențe fără gol

114meciuri are Andre Ayew în naționala Ghanei, marcând 24 de goluri. Ultimul dintre ele l-a reușit acum mai bine de un an, contra Portugaliei (2-3) la CM 2022

I-a leșinat fata la Mondialul din Qatar!

La CM 2022, Ghana a plecat acasă după faza grupelor. Șocul a fost mare pentru Andre Ayew. În minutul 20, atacantul a ratat un penalty pentru africani, iar fiica sa, Maha, a leșinat și a trebuit să fie dusă la spital. La pauză, Andre a fost înlocuit și s-a dus direct la spital, să fie alături de ea: „Ne-am speriat rău, dar acum e bine".

Citește și

Surpriză de proporții la Real Madrid. Pe cine dorește antrenor din vară președintele Florentino Perez
SPANIA
Surpriză de proporții la Real Madrid. Pe cine dorește antrenor din vară președintele Florentino Perez
Roy Keane, cel mai feroce critic al lui Manchester United: „Asta e o prostie absolută”
ANGLIA
Roy Keane, cel mai feroce critic al lui Manchester United: „Asta e o prostie absolută”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează