INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Halucinant! Portar săltat la pauză de inspectorii DSP, pentru că a încălcat carantina!

Andre Moreira a ajuns la Belenenses de la Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Andre Moreira a ajuns la Belenenses de la Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 12:09 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 12:09

André Moreira (24 de ani), rezervă la Belenenses în meciul de aseară cu Moreirense (0-1), a fost obligat să plece de bancă şi să reintre la izolare. Deşi fusese în contact cu colegul pozitiv, João Monteiro (19), avea trei teste negative la rând.

Episod şocant întâmplat aseară în prima ligă portugheză. Portarul de rezervă al lui Belenenses a fost ridicat la pauză de inspectorii Direcţiei de Sănătate (DGS), pentru că nu a respectat protoculul COVID-19 stabilit de Ligă! 

André Moreira, 24 de ani, trebuia să rămână 14 zile la izolare, după ce s-a descoperit că intrase direct în contact cu al treilea goalkeeper, João Monteiro (testat pozitiv), înaintea deplasării de la Porto de duminica trecută. 

Ambii au fost daţi jos din autocar atunci, în drum spre stadion, burkinabezul Koffi neavând o rezervă dacă s-ar fi accidentat! Şi aşa a încasat cinci goluri pe terenul liderului.

Moreira, titular până la pandemie

Belenenses l-a luat, totuşi, în lot pe Moreira, prevalându-se de aprobarea primită de la doctorul Filipe Froes, consultant al Ligii, în virtutea celor trei teste făcute de portarul suspectat de infectare cu coronavirus pe 8, 9 şi 10 iulie, toate consecutive negative

Doar că regulamentul nu-i permitea să iasă aşa repede din carantină, aşa cum a precizat oficialul din Ministerul Sănătăţii, Graça Freitas. Moreira a început ca titular campionatul, a trecut apoi pe margine după restartul postpandemie şi revenise între buturi la 1-1 cu Tondela, pe 1 iulie.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

JUVENTUS - ATALANTA 2-2 // VIDEO + FOTO Meci spectaculos la Torino! „Dubla” din penalty a lui Ronaldo salvează gazdele de la eșec

Scandal cu Erling Haaland! Puștiul-minune, scos cu forța dintr-un club de noapte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează