INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA AFRICII PE NAȚIUNI

Andre Onana a făcut scandal la națională. Ce l-a enervat pe portarul lui Manchester United

Andre Onana s-a grăbit degeaba să ajungă în Coasta de Fildeș Foto: Imago
Andre Onana s-a grăbit degeaba să ajungă în Coasta de Fildeș Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 18:25 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 19:32

Portarul Camerunului, Andre Onana, a ajuns la timp pentru a evolua luni împotriva Guineei, la Cupa Africii pe Națiuni, dar selecționerul Rigobert Song nu l-a trecut nici măcar pe foaie!

Reprezentativa Camerunului a remizat cu Guinea (1-1), luni, la debutul în Cupa Africii pe Națiuni. Fără Andre Onana! Portarul lui Manchester United apărase duminică, contra lui Tottenham, după care a plecat val-vârtej spre Coasta de Fildej, pentru a ajunge la timp, astfel încât să fie luat în calcul de selecționerul Rigobert Song. Degeaba!

„Bomba” iernii în Superligă! » Șefii clubului din Serie A anunță în GSP că vor să investească la Farul: „Vrem în acționariat! Hagi face o treabă extraordinară”
FARUL
„Bomba” iernii în Superligă! » Șefii clubului din Serie A anunță în GSP că vor să investească la Farul: „Vrem în acționariat! Hagi face o treabă extraordinară”

Selecționerul Rigobert Song nu l-a trecut nici măcar pe foaia de joc

Song nu doar că nu l-a titularizat, dar nici nu l-a trecut pe foaia de joc, ceea ce pe Onana l-a scos din pepeni. El a făcut scandal la stadion și a trebuit să intervină fostul internațional senegalez El Hadji Diouf pentru a-l calma.

„Dacă nu aveam de gând să joc sau să fiu în lot, atunci de ce am venit aici cu un jet privat?!”, ar fi țipat Onana, în culmea furiei. Goalkeeperul lui Manchester United plecase duminică seară, cu un charter, de pe aeroportul John Lennon din Liverpool.

VIDEO. Andre Onana este consolat de fostul internațional senegalez El Hadji Diouf

Avionul lui Andre Onana a trebuit să devieze spre Abidjan din cauza ceții

Însă condițiile de ceață l-au pus în imposibilitatea de a ateriza în Yamoussoukro, unde Camerunul și-a început luni campania din Grupa C, și a trebuit să devieze spre Abidjan.

De acolo, internaționalul în vârstă de 27 de ani a făcut ultimele 150 de mile ale călătoriei sale de 5.000 de mile (8.045 km) la bordul unei mașini, iar la stadionul „Charles Konan Banny” a ajuns cu trei ore înainte de startul partidei.

Andre Onana are o relație tensionată cu selecționerul Rigobert Song

El știa deja că Fabrice Ondoa va fi titular împotriva Guineei, dar la stadion a aflat că pe bancă vor sta Devis Epassy și Simon Ngapandouetnbu, ceea ce l-a înfuriat teribil.

Andre Onana este oricum în relații tensionate cu selecționerul Rigobert Song și cu președintele Federației, Samuel Eto'o. Fostul portar al lui Ajax a fost trimis acasă din cantonamentul echipei la CM 2022, din Qatar, după o presupusă ceartă cu Song din cauza stilului său de a apăra.

Onana și-a anunțat atunci retragerea din naționala Camerunului, pentru ca apoi, în cursul anului trecut, să revină asupra deciziei. Song l-a nominalizat pentru Cupa Africii pe Națiuni, însă nu e dispus la concesii: „Este logic să fie lăsat în afara lotului, a sosit la ora 4 dimineața. Cum vreți să se joace?!”.

Mai puteți citi:

Au refuzat și astăzi să se antreneze » Situație explozivă la clubul din România

Un jucător de bază de la CFR a primit ofertă din Turcia. Un club important îl vrea ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează