INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

O noapte teribilă! Andre Villas-Boas, atacat violent după ce a anunțat că vrea să-l dea jos pe cel care conduce FC Porto de 42 de ani!

Andre Villas-Boas, 46 de ani, candidat la președinția lui FC Porto Foto: Imago
Andre Villas-Boas, 46 de ani, candidat la președinția lui FC Porto Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 20:11 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 20:24

La 46 de ani, fără echipă din 2021, Andre Villas-Boas vrea să candideze la președinția lui FC Porto pentru a-l detrona pe Jorge Pinto da Costa, 86 de ani, care conduce clubul de 42 de ani! Antrenorul și apropiații săi au fost supuși unui asediu în ultima săptămână. Mai ales în noaptea de marți spre miercuri.

La un moment dat, în urmă cu puțin mai mult de un deceniu, Andre Villas-Boas era văzut drept următorul Mourinho al Portugaliei. Discipol al marelui antrenor portughez, AVB a debutat ca tehnician în 2009, la 32 de ani, pregătind-o pe Academica.

Andre Villas-Boas a antrenat-o pe Chelsea la 34 de ani

A avut o ascensiune fulminantă în carieră. De la Coimbra la FC Porto și de acolo la Chelsea, totul în numai două sezoane (2010-2012).

Ulterior, a trecut repede de la un club la altul: Tottenham (2012-2013), Zenit Sankt Petersburg (2014-2016), Shanghai SIPG (2016-2017) și Marseille (2019-2021). De atunci, nu mai antrenat nicio echipă.

Val de ură la Porto împotriva lui Andre Villas-Boas

Acum, la 46 de ani, Villas-Boas intenționează să schimbe direcția vieții sale. Pe 14 noiembrie, a anunțat că vrea să candideze la președinția lui FC Porto, programată pentru iunie 2024. Încearcă să-l detroneze pe Jorge Pinto da Costa, care va împlini 86 de ani pe 28 decembrie și care conduce gruparea alb-albastră de 42 de ani!

A avut sau nu Hagi dreptate? Cât au contribuit fotbaliștii descoperiți în Academie la calificarea naționalei la EURO 2024
ROMÂNIA
A avut sau nu Hagi dreptate? Cât au contribuit fotbaliștii descoperiți în Academie la calificarea naționalei la EURO 2024

De la jumătatea lunii, de când și-a oficializat decizia de a-l înfrunta pe Da Costa, Villas-Boas a fost întâmpinat de un val de ură. Amenințări constante, vandalism, hărțuire. E sub asediu și sugerează că totul are legătură cu Pinto da Costa.

Andre Villas-Boas: „Angajatul meu a fost rănit de indivizi necunoscuți"

Villas-Boas a reacționat vehement astăzi, miercuri, după o noapte teribilă. El și apropiații săi au fost atacați iar. „La 48 de minute după miezul nopții, casa mea a fost ținta actelor de violență și vandalism", a protestat AVB într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

A dezvăluit că mai multe petarde au fost lansate spre locuința sa. Pe Villas-Boas au vrut doar să-l sperie. Însă unul dintre colaboratorii lui a fost agresat, jefuit, fiind internat în spital. „La ora 04:30, angajatul meu a fost rănit de indivizi necunoscuți, care i-au și furat mai multe bunuri, inclusiv autoturismul".

Andre Villas-Boas cere ajutorul autorităților

Villas-Boas a încheiat mesajul cu un apel: „Din păcate, actele de intimidare, de vandalism și de violență continuă. Le cer autorităților să rezolve aceste incidente".

Citește și

Veste și mai rea pentru Gavi! Când va mai juca pentru naționala Spaniei!
SPANIA
Veste și mai rea pentru Gavi! Când va mai juca pentru naționala Spaniei!
Anunț-șoc după o victorie istorică: selecționerul Argentinei vrea să demisioneze! Care este motivul
PRELIMINARII CM 2026
Anunț-șoc după o victorie istorică: selecționerul Argentinei vrea să demisioneze! Care este motivul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează