INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETRESCU, LA UN PAS DE KUBAN KRASNODAR!

Andrei Şeran, Energia Habarovsk: "Dan Petrescu va promova cu Krasnodar încă din primul sezon"

Articol de - Publicat marti, 29 decembrie 2009 00:00

De un an şi jumătate la Energia Habarovsk, în liga secundă din Rusia, tîrgovişteanul Andrei Şeran (24 de ani) abia aşteaptă să dea piept cu fostul său antrenor Dan Petrescu, care o va antrena pe Kuban Krasnodar.

"Am lucrat cu Dan Petrescu cîteva luni la Sportul Studenţesc şi m-a fascinat. Este un antrenor modern, serios şi corect, pentru care fotbalul este un mod de viaţă. Mă bucur că ne vom întîlni în Rusia şi mi-aş dori enorm să mai lucrez cu un asemenea antrenor", ne-a mărturisit Şeran, care este convins că Dan Petrescu o va promova pe Kuban încă din primul an în eşalonul de elită al fotbalului rusesc.

"Cine spune că venirea lui Mister Dan la Krasnodar este un pas înapoi se înşeală. Kuban este un club foarte bogat, iar în liga a-2-a din Rusia se învîrt şi se cîştigă bani mulţi. În plus, puţini antrenori străini sunt acceptaţi aici, însă Dan Petrescu şi Unirea Urziceni au devenit două nume respectate în Rusia", a completat Andrei Şeran, un jucător trecut pe la FCM Tîrgovişte, CS Otopeni şi Forex Braşov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  29 Decembrie 2009, 13:39

Seranee ce faci tataa , nu mai auzisem de tine , ma bucur ca esti bine...multa sanatate

 •  29 Decembrie 2009, 13:14

Acum hai sa vb si serios!Pt multa lume plecarea lui Dan Petrescu s-a produs pt bani;da am inteles nu a plecat la arabi de unde a avut cea mai mare oferta pt ca ar fi devenit ca si ceilalti dar a plecat la rusi!Deci nu a plecat la arabi de unde curg banii a plecat la rusi de unde curg mai "putini" bani dar de ajuns!UAU acum nu-l mai mustra constiinta!Spre binele lui sa speram ca va reusi ceva cu echipa respectiva ca am vazut ca multa lume compara plecarea lui ca aceea a lui Lucescu la

pedrogar
pedrogar  •  29 Decembrie 2009, 12:52

Succes Dane dar nu te vad bine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează