INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Andres Iniesta a dezvăluit pe cine vrea antrenor la Barcelona: „Se pregătește de mulți ani și este pe deplin pregătit”

Andres Iniesta 
Foto: Imago
Andres Iniesta Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 18:25 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 18:38

Andres Iniesta (37 de ani), fost mare jucător al Barcelonei, îl susține pe Xavi pentru a o prelua pe formația catalană în cazul demiterii lui Ronald Koeman.

După ce Goal.com anunță că șefii clubului au decis să-l demită pe Koeman, al cărui contract cu Barcelona va expira abia în iunie 2022, Andres Iniesta este de părere că este momentul potrivit ca Xavi Hernandez să devină antrenorul catalanilor. 

„Îl văd pregătit să devină antrenor al Barcelonei. Desigur, mi-l imaginez antrenând Barça. Se pregătește de mulți ani și este pe deplin pregătit. De asemenea, are încredere în a face față acestei provocări.

Mi-ar plăcea să mă întorc într-o zi la Barcelona, ​​asta e sigur. Dar încă nu știu unde mă văd și dacă aceste variante pot fi sau nu date. 

Sunt zile în care mă gândesc să fiu antrenor, dar altele când nu. Când joc, îmi este încă dificil să vizualizez ceva. Ceea ce cred că voi face este să obțin titlul de antrenor”, a declarat Iniesta pentru Goal.com, citat de spaniolii de la AS.

Ronald Koeman ar putea pleca de la Barcelona în octombrie

Totuși, sursa citată adaugă că decizia nu va fi pusă în aplicare în perioada imediat următoare, întrucât echipa are un program de foc, cu 4 meciuri în următoarele 12 zile. 

Ulterior, în pauza pe care competițiile inter-cluburi o vor lua în octombrie pentru ca echipele naționale să joace, conducerea Barcelonei va muta decisiv și se va despărți de antrenorul olandez. 

Între timp, conducerea Barcelonei strânge banii necesari pentru a-i plăti lui Koeman clauza de reziliere a contractului. Potrivit sursei citate, aceasta este de 12 milioane de euro. Singura cale prin care Koeman va rămâne la Barcelona este ca echipa să aibă o serie de rezultate extraordinare în următoarele meciuri. 

Barcelona le va întâlni, în această ordine, pe Cadiz, Levante, Benfica și Atletico Madrid, singurul meci acasă fiind cel cu Levante.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Alexandru Cicâldău nu e în lotul lui Galatasaray pentru meciul de la Kayserispor! Decizia de ultimă oră luată de Fatih Terim

Pochettino a avut dreptate când l-a scos pe Messi » Anunțul de ultimă oră făcut de PSG

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  21 Septembrie 2021, 20:28

oricine ar veni la Barca nu poate face un miracol peste noapte. iar la Barca problema este mai mult lotul decat antrenorul. nu, nu e un lot rau, dar nu se ridica la valoarea rezultatelor care vorbesc pentru Barca sau la valoarea asteptarilor. era Messi a apus si inca nu s-au gasit urmasii care sa duca mai departe presiunea rezultatelor din ultimul deceniu. mai trec cativa ani, cativa antrenori si cu un lot pe masura, Barca va fi iarasi pe val. dar nu peste noapte...fanii sigur isi amintesc anii de negura de dupa era Stoichikov, Romario, Enrique si altii ca ei. ani la randul barca s-a chinuit si a bajbait pana sa ajunga la Puyol, Decu, Ronaldinho and so on. istoria e ciclica si in fotbal :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează