INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Anelka: "Cînd am ajuns la Chelsea, se credea că nu apuc să-mi desfac bagajele. Mi se dădeau maximum 6 luni"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2010 00:00

Atacantul lui Chelsea, Nicolas Anelka, vorbeşte despre cele mai importante momente din cariera sa şi insistă asupra deciziilor care i-au influenţat evoluţia ca fotbalist. Francezul spune că a trebuit să-i convingă pe suporterii de pe Stamford Bridge că The Blues nu vor fi doar "încă un club" în CV-ul său impresionant.

"Lumea spunea despre mine că sînt un om cu un caracter complex, dar acum mă văd cu totul altfel. Nimeni nu se mai aştepta să fiu la Chelsea după atîta timp. Cînd am fost adus aici, s-a crezut că voi sta doar 6 luni şi că nici nu voi fi nevoit să-mi desfac bagajele sau să părăsesc hotelul în care locuiam. Acum, deja sînt de 3 ani pe Stamford Bridge şi tocmai mi-am prelungit angajamentul.

Dintr-odată, lumea mă crede normal. Nu am avut niciodată intenţia să schimb atît de repede echipele la care am jucat, mereu mi-am dorit să închei contractele pe care le semnam. Am ştiut permanent că atunci cînd voi găsi un club mare, voi rămîne acolo. Din păcate, a trebuit să ajung la 28 de ani ca să fac asta!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează