INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Angel Di Maria, devastat: "M-am gândit la retragere, soţia şi tatăl meu m-au întors din drum"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 16:32

Deşi au trecut aproape patru luni de la înfrângerea din finala Copa America împotriva statului Chile (2-4 d.p.), Angel Di Maria resimte încă şocul pierderii trofeului.

Mijlocaşul argentinian al celor de la Paris Saint Germain a declarat că a fost la un pas de retragere la acel moment, fiind întors din drum de către familia sa: "Aceste lucruri rămân întipărite în minte, e foarte greu să le scoţi. A fost un moment dificil şi m-am gândit foarte serios să mă retrag din fotbal, dar soţia şi tatăl meu m-au întors din drum. Au fost aproape de mine când eram la un pas să ajung la psiholog", a declarat Di Maria.

Di Maria a vorbit şi despre colegul său de la naţională, Leo Messi, care a hotărât în cele din urmă să rămână la naţională, după ce anunţase iniţial că se retrage: "Am fost sigur că nu îşi va mai întoarce decizia de a renunţa, dar este bine că a rămas la lot. Probabil decizia pe care o anunţase atunci a fost luată la cald", a mai spus Di Maria.

Angel Di Maria face parte din lotul anunţat de selecţionerul Edgardo Bauza pentru meciurile din Preliminariile Campionatului Mondial, cu Peru şi Uruguay, din 6 şi 11 octombrie.

17 goluri77 meciuri are Angel di Maria la naţionala "pumelor", pentru care a debutat în 2008

(Remus Dinu)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează