INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

FCSB. Verdict clar în războiul FCSB - CSA Steaua: „Sunt două echipe diferite!”

Gigi Becali, pentru moment, a pierdut numele și palmaresul Stelei +39   FOTO
Gigi Becali, pentru moment, a pierdut numele și palmaresul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 10:10 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 10:33

Anghel Iordănescu (70 de ani), fost antrenor și jucător la Steaua, a vorbit despre disputa dintre FCSB și Clubul Sportiv al Armatei pentru numele, marca și palmaresul Stelei

Antrenor la Steaua în perioadele 1986-1990 și 1992-1993, Iordănescu spune că susține și echipa lui Gigi Becali, dar că, în opinia lui, FCSB și CSA Steaua sunt două echipe diferite.

Trebuie să-mi spună juriștii dacă FCSB e Steaua! Să-mi spună oamenii care decid în instanță care este situația. Eu n-am cum să uit sau să scot din sufletul meu CSA Steaua. Eu am ajuns la Steaua când se numea CCA, când avem 10 ani. Eu acolo m-am format, acolo am crescut și n-am cum să dau la o parte Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Pentru mine, FCSB e o echipă cu jucători valoroși, cu jucători tineri, care pot să producă un fotbal adevărat. Sunt un suporter, într-un fel, și al FCSB-ului, dar evident că sunt echipe diferite”, a declarat Anghel Iordănescu la Realitatea Plus.

FCSB. Verdict clar în războiul FCSB - CSA Steaua: „Sunt două echipe diferite!”
infografie Steaua 86

VIDEO. FCSB și Dinamo se întâlnesc în returul semifinalei Cupei României

Citește și alte știri despre FCSB: 

Prevede dezastrul pentru FCSB: „Echipa lui Becali a ajuns rău: fără stadion, fără numele Steaua, fără palmares! Va ajunge mai rău ca Dinamo”

Antrenorul de top care l-a refuzat pe Gigi Becali explică de ce FCSB e la pământ: „Gata, pe el asta îl interesează, nu banii, nu performanța”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Iulie 2020, 20:08

Va mai aduceti aminte cum si-a facut Becali intrarea in atentia presei?In forta,cum altfel?Pai,faimosul CTP-crucisatorul presei romanesti-a scris un articol furibund-cum altfel- impotriva...omului de afaceri Gheorghe Becali!Zicea CTP ca era la o cafea cu niste prieteni si de la o masa alaturata un imbogatit de dupa asa zisa revolutie-cu nesimtirea caracteristica acestei specii- si-a pus bodiguarzii sa-l scoata afara!Dar de ce?Pentru ca nu-i placuse cum scrisese despre manevrele care se faceau pentru instrainarea sectiei de fotbal a clubului steaua!Televiziunile atata au asteptat si s-au ingramadit sa-l invite pe zisul Gheorghe Becali, sa ne zica si noua cine e si ce vrea el!Ei bine, cu totii am vazut un individ foarte diferit de actorul desavarsit pe care il vedem azi si pe care il stiu pana si copii prescolari!Am vazut doar un individ incruntat,artzagos,la care din trei vorbe doua erau... banii mei!Un neam prost intr-adevar!Si am mai aflat ca era finul lui Hagi si ca e suparat pe finu Hagi!Pentru ca nu-l duce capul!Adica el Becali, finanteaza echipa de fotbal Steaua si vrea sa o preia in contul datoriei,ca a aranjat si cu Viorel Paunescu si cu Piturca,mba chiar si cu Ilie Nastase!Dar are greutati pentru ca bombane Hiaagi,a scrasnit incruntatul om de afaceri!Si de ce nu-l duce capul?Pentru ca nu realizeaza ca el e Hagi,regele fotbalului romanesc si cine e nea Puiu ala,ca sa se ia Hagi dupa el!

clujcampion
clujcampion  •  06 Iulie 2020, 18:06
Postat de farasportincazarma pe 06 Iulie 2020, 15:24

Pentru toti nostalgicii, retrograzi, neo-sovietici si misei baricadati in Cazemata Stalinista a Armatei-CSA, care se dezic de Steaua, echipa lor sustinuta cu entuziasm pana in 2013 si se intorc in bastionul sportului de tip stalinist. Luati de aici un articol din presa de azi 6 iulie 2020, poate va treziti din cosmarul epocii de aur si reveniti in prezent, in democratie si in UE! https://www.sport.ro/pe-stadion-cu-mihai-mironica/du-te-dica-du-te-in-istoria-stelei-mihai-mironica-despre-momentul-senzational-de-la-kiev-golul-lui-dica.html

E oarecum previzibil ca un geegeest cu IQ pe masura ciobanului sa-l ia ca etalon de presa sportiva pe mironica. Bai fecesebist de 2 bani, mironica e in presa sportiva ca un fel de Guta cantand in Traviata... in romales.

stelbz
stelbz  •  06 Iulie 2020, 17:54

CSA Steaua = CSA-2017, 3 ani incercari in L4 -))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează