INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA - BULGARIA 4-0

ANGLIA - BULGARIA 4-0 // Harry Kane, hattrick de senzație în preliminarii! A depășit un jucător legendar în topul marcatorilor englezi

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 21:50

Anglia și-a continuat parcursul excelent din preliminariile EURO 2020. Englezii au învins-o azi pe Bulgaria, scor 4-0, într-un meci în care atacantul Harry Kane (26 de ani) a fost MVP. 

Atacantul lui Tottenham și-a început recitalul în minutul 24, când a înscris din careu după o pasă a lui Sterling. Întreaga fază plecase de la un presing năucitor la care englezii i-au supus pe bulgari. 

Selecționata lui Southgate s-a dezlănțuit în repriza secundă. Kane a majorat avantajul în minutul 50, din penalty, iar scorul a căpătat proporții în minutul 55, când Kane i-a întors serviciul lui Sterling, atacantul lui Manchester City trecându-și la rândul său numele pe lista marcatorilor.  

Același Harry Kane a închis tabela în minutul 73, reușind cel de-al 25-lea său gol all-time la națională. Cu cele trei reușite de azi, Kane a urcat pe locul 14 în topul marcatorilor all-time ai naționalei, depășindu-l pe legendarul Sir Geoff Hurst, atacant reprezentativ în anii '60-'70. 

53 de goluriare Wayne Rooney la națională, fiind lider la acest capitol

Anglia: Pickford - Trippier, Keane, Maguire, Rose - Barkley, Rice, Henderson - Sterling, Rashford, Kane 
Antrenor: Garry Southgate 

Bulgaria: Iliev - Popov, Bodurov, Bozhlikov, Nedyalkov - Sarmov - Ivanov, Popov, Malinov, Wanderson - Marcelinho 
Antrenor: Krasimir Balakov 

În clasamentul grupei A, Anglia e pe primul loc, cu 9 puncte și un meci mai puțin față de Kosovo, ocupanta locului secund.  Vezi aici statistici+clasamente din preliminarii EURO 2020!

Vezi și: 

Norvegienii îi amenință pe suedezi: „Trebuie să arătăm că sunt fraţii noştri mai mici!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1195338553983474
Gigel Gigel  •  08 Septembrie 2019, 09:06

Poti de asemenea sa te uiti peste listele oficiale de hattrickuri ca sa vezi cum sta treaba. De exemplu aici: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FIFA_World_Cup_hat-tricks poti gasi lista de hattrickuri inscrise la Cupa Mondiala. Al doilea din lista este Guillermo Stábile care a inscris golurile 1, 3 si 6 ale victoriei Argentinei impotriva Mexicului (6-3) de la Cupa Mondiala din Uruguay (1930). Iar lista e plina si de alte exemple.

1195338553983474
Gigel Gigel  •  08 Septembrie 2019, 08:57

Imi pare rau dinamo100, dar hatrick este considerat si daca nu sunt consecutive. Citez: "A hat-trick occurs in association football when a player scores three goals (not necessarily consecutive) in a single game, whereas scoring two goals constitutes a brace. In common with other official record-keeping rules, penalty-kick goals are counted but goals in a penalty shootout are excluded from the tally."

dinamo100
dinamo100  •  08 Septembrie 2019, 08:43

Oare cand o sa invete gazetarasii de la GSP ce inseamna hattrick?!! Tovarasi, hattrick nu se cheama atunci cand un jucator da trei goluri intr-un meci, ci atunci cand le da in serie, fara ca alti coechipieri sa inscrie intre cele 3 goluri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează