INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Val de furie în Anglia! Sancțiunile impuse de britanici, ignorate complet în Rusia

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 21:40 / Actualizat luni, 21 martie 2022 23:11

Federația Engleză de Fotbal este revoltată că meciurile din Cupa Angliei, desfășurate în weekend, au fost transmise live în Rusia, cu toate că a cerut deținătorului drepturilor TV suspendarea acordului cu televiziunile rusești.

Oficialii englezi au purtat discuții cu agenția internațională de media IMG, deținătoarea drepturilor TV pentru Cupa Angliei, înaintea sferturilor și au cerut ca meciurile să nu fie difuzate în Rusia, țară care a invadat Ucraina. Totuși, toate cele patru meciuri au fost transmise în direct de televiziunile ruse, stârnind un val de furie în Regat, informează Daily Mail.

Oleg Protasov, mesaj clar: „Sportivii ruși merită să fie excluși! Susțin războiul din Ucraina prin tăcerea lor”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Oleg Protasov, mesaj clar: „Sportivii ruși merită să fie excluși! Susțin războiul din Ucraina prin tăcerea lor”

Meciurile din Cupa Angliei, transmise în Rusia, în ciuda sancțiunilor

Englezii sunt acum îngrijorați că și amicalele cu Elveția și Coasta de Fildeș ar putea fi difuzate și în Rusia. UEFA controlează drepturile TV și analizează în prezent pașii următori.

UEFA este conștientă de faptul că transmisiile anumitor meciuri au fost manipulate în Rusia. Au fost tăiate secvențele în care au avut loc manifestări de solidaritate cu Ucraina, a fost ascunsă prezența steagurilor ucrainene pe stadioane, iar mesajele împotriva războiului de pe panourile publicitare au fost, de asemenea, modificate.

Pe 7 martie, Premier League și English Football League au decis să anuleze contractul care permitea transmiterea meciurilor din Anglia pe teritoriul Rusiei. Decizia a venit în urma războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

VIDEO. Hagi, discurs emoționant despre evenimentele din Ucraina: „Noi vrem să trăim”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Ședință de urgență în fotbalul din Rusia: măsurile disperate propuse din cauza problemelor financiare

Halucinant! Propunerea Rusiei, după ce a fost exclusă din toate competițiile: „Trebuie să dispară! Cine pedepește pe cine?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mcvyper
mcvyper  •  22 Martie 2022, 10:12

Nu înțeleg cum se pot rezilia așa ușor contractele, fără penalizări. Cum pot interveni de exemplu în contractele dintre jucători și cluburile din Rusia. Când semnezi ceva te supui legislației din acea țară, care la rândul ei poate fi, sau nu , aliniată unor reguli internaționale.

leu.mr
leu.mr  •  22 Martie 2022, 07:25

"stârnind un val de furie" - precis asta s-a intimplat. Un șoc ceva, nimic ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează