INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA - MUNTENEGRU 7-0

Anglia - Muntenegru 7-0 // L-au fluierat pe Joe Gomez! Fanii nu l-au iertat pentru bătaia cu Raheem Sterling

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 12:16

Recitalul englez de pe Wembley, Anglia - Muntenegru 7-0, a fost stricat de momentul în care Joe Gomez (22 de ani, fundaș central) l-a înlocuit pe Mason Mount (20 de ani, mijlocaș). Raheem Sterling (24 de ani, atacant) l-a aplaudat însă, sugerând că cei doi s-au împăcat.

Anglia s-a calificat en fanfare la Euro 2020, după o nouă demonstraţie de forţă, 7-0 cu Muntenegru. Totuşi, recitalul ofensiv al naţionalei lui Southgate a fost umbrit de episodul petrecut în minutul 70.

O parte din fanii de pe Wembley l-a huiduit pe Joe Gomez în momentul schimbării lui Abraham.

N-au uitat şi nu l-au iertat pe fundaşul lui Liverpool, care a avut o altercaţie fizică luni în cantonamentul din St. George's Park cu Sterling. Pedepsit a fost atacantul lui Man. City, exclus din lot pentru jocul de joi de selecţionerul Southgate.

„Jucătorii mei sunt uniţi"

Sterling i-a luat apărarea imediat şi l-a aplaudat chiar de pe margine în clipa înlocuirii, determinând scăderea tonului contestărilor.

Apoi a continuat cu un mesaj postat pe reţelele sociale: „Pentru toţi fanii englezi: a fost greu pentru mine să-mi văd un coechipier fluierat pentru ceva ce s-a întâmplat din vina mea. Joe Gomez n-a făcut nimic rău, e greşit să fie tratat aşa după o săptămâna foarte grea. Îmi asum întreaga responsabilitate şi accept consecinţele".

Şi Southgate îl susţine: „Jucătorii sunt uniţi şi niciunul n-ar trebuie fluierat vreodată!".

„Nu sunt de acord cu asta, şi jucătorii sunt decepţionaţi. Eu sunt extrem de dezamăgit pentru Joe, însă el a primit toată susţinerea vestiarului după meci. Credeam că lucrurile s-au clarificat pentru toată lumea" 
Gareth Southgate, selecţioner Anglia

11 goluria marcat Harry Kane, cu hat-trickul de joi, în acest an pentru naţionala Angliei. Doar George Hilsdon în 1908 şi Dixie Dean în 1927 îl depăşesc (12)

VEZI ȘI:

SUPERCUPA SPANIEI // Postul național de televiziune al Spaniei refuză să transmită competiția! Care este motivul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close