INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA - MUNTENGRU

ANGLIA - MUNTENEGRU // VIDEO Șocant! Raheem Sterling a fost scos din lot după ce a sărit la gâtul unui coleg!

Articol de - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 09:15

Raheem Sterling (24 de ani) a vrut să-l lovească pe Joe Gomez (22 de ani), cu care se certase în Liverpool - Man. City (3-1) și nu joacă joi, cu Muntenegru. 

  • Anglia - Muntenegru se joacă joi, de la ora 21:45, în cadrul Grupei A din preliminariile EURO 2020

Spre finalul celui mai fierbinte meci al anului, Liverpool - Man. City (3-1), când Joe Gomez de-abia intrase la „cormorani”, Raheem Sterling s-a certat cu el pe teren. Un schimb dur de replici, dar lucrurile nu au degenerat. Și, la sfârșit, cei doi au părut că s-au împăcat. 

Selecționerul s-a gândit să-l trimită acasă 

Numai că luni, la reunirea în cantonamentul Angliei, la St George's Park, atmosfera s-a încins brusc în restaurantul jucătorilor în clipa în care Gomez l-a salutat și i-a întins mâna. Dintr-o dată, Sterling a sărit să-l prindă de gât. Inițial, colegii au crezut că glumește, dar au realizat iute ce se întâmplă și au sărit să-i despartă. 

Potrivit Daily Telegraph, selecționerul Southgate s-a gândit la început să îl trimită acasă pe atacantul lui City. Ulterior, l-a scos din lotul pentru meciul de joi cu Muntenegru, însă l-a păstrat în cantonament, putând juca duminică, în Kosovo, în ultima partidă a preliminariilor.  

„Unul dintre punctele noastre forte este că putem separa rivalitățile de la club la echipa națională. Din păcate, emoțiile meciului de duminică au rămas la fel de vii” - Gareth Southgate, selecționer Anglia 

VIDEO // Rezumatul meciului Liverpool - Manchester City 

VEZI ȘI:

Ion Crăciunescu i-a întrerupt pe colegii din studio: „Vreau să vă spun ceva: Ianis Hagi e mai frumos decât Beckham. E cel mai frumos fotbalist”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  12 Noiembrie 2019, 09:38

Un vagabond needucat englezul Raheem....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează