INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR // ANGLIA - SPANIA 1-2

ANGLIA - SPANIA 1-2 // Noul selecționer al "Furiei Roja" exultă după debut: "Nu se putea mai bine" » Laude pentru un jucător: "E unul dintre cei mai valoroși din lume"

FOTO: Reuters +1   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 09:41

La 48 de ani, după un an sabatic, Luis Enrique s-a întors în fotbal, ca selecționer al Spaniei. Și a debutat cu o victorie importantă, 2-1 pe terenul Angliei, în startul din Liga Națiunilor.

"Să câștigi pe Wembley la primul meci, nu se putea mai bine. Mi-a plăcut atitudinea băieților, au continuat să respecte filosofia noastră de fotbal chiar dacă am primit primul gol. Unele detalii trebuie totuși ameliorate.

Am avut șanse de a «ucide» partida, n-am făcut-o și am suferit în final", a declarat Lucho, salvat împotriva Angliei de prestația excelentă a lui De Gea:

"E unul dintre cei mai valoroși portari ai lumii, o demonstrează în fiecare week-end de Premier League. Nu m-am îndoit nicio clipă de el".

Vezi și:  ANGLIA - SPANIA 1-2 // GALERIE FOTO Accidentare șocantă în derby-ul din Liga Națiunilor » Și-a pierdut cunoștința și a fost scos cu masca de oxigen pe față!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează