INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOŢIA

Angry Birds! Pentru a se apăra de invazia de pescăruși, Aberdeen au adus un ”vultur-detectiv” la stadion

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2015 00:00

Fanii roș-albilor s-au revoltat pentru chinul pe care trebuie să-l îndure la meciuri, iar clubul a apelat la o firmă specializată, încercînd și avertizoare sonice pentru a ține departe de teren păsările agresive

Suporterii lui Aberdeen sînt în război. Nu cu jucătorii, pentru că echipa scoțiană s-a calificat în turul 3 preliminar din Europa League, ci cu pescărușii! Ultimele două meciuri acasă, cu Shkendija (1-1) și Rijeka (2-2), au fost un calvar pe "Pittodrie". Agresivele păsări din portul nord-estic britanic de la Marea Nordului s-au înmulțit atît de tare încît suporterii sînt tot mai preocupați la stadion de cum să se ferească de "tirul" lor decît să se bucure de fotbal.

Disperat de faptul că avertizoarele sonice n-au dat rezultate, oficialii clubului au angajat o firmă specializată care a adus un vultur-detectiv. Acesta e lăsat liber cu o oră înaintea meciurilor să zboare pe deasupra arenei și să curețe perimetrul, vînîndu-i pe agresivii pescăruși. Aberdeen speră astfel ca fanii să plece mai curați și mai liniștiți de pe "Pittodrie".

"Pentru motive cît se poate de evidente, nu putem tolera ca stolurile de pescăruși să zboare amenințător deasupra terenului"
Comunicat oficial al lui Aberdeen

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează