INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Anji mai pregăteşte un transfer-bombă: Kaka e ţinta pentru la iarnă

Kaka nu mai este privit ca o soluţie de viitor la Real Madrid
Kaka nu mai este privit ca o soluţie de viitor la Real Madrid

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 15:35

După ce şi-a asigurat serviciile lui Eto'o, Anji Makhachkala şi-a stabilit deja principala ţintă pentru la iarnă. Mijlocaşul lui Real Madrid, Kaka este primul pe lista de transferuri a grupării ruse.

Mijlocaşul este dorit chiar de conaţionalul său, Roberto Carlos, care, între timp, ocupă şi postul de antrenor al lui Anji informează talksport.co.uk. Clubul rus vrea să rămînă fidel strategiei sale şi să atragă nume mari din fotbal, oferindu-le salarii fabuloase.

În plus, Anji vrea să profite şi de faptul că mijlocaşul brazilian nu mai reprezintă o soluţie de viitor pentru echipa lui Mourinho, după ce în vară i s-a căutat în mod repetat o echipă la care să fie cedat.

Principalul impediment în calea acestui transfer este chiar voinţa lui Kaka, care a declarat că îşi doreşte la Madrid şi nu se gîndeşte la un transfer în viitorul apropiat. Totuşi, sunt puţine şanse ca brazilianul să fie păstrat în lot de Mourinho, mai ales în cazul în care ruşii îi vor face o ofertă extravagantă.

Pe lîngă Kaka, Anji îi mai are în vizior pe olandezul Robin Van Persie şi pe francezul Nicolas Anelka.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
pol1iasi
pol1iasi  •  20 Octombrie 2011, 13:25

Nu va veni nimeni la Anzi aia,sa fim seriosi.,decat cei trecuti de 33-34 ani ..toti marii jucatori au bani de-i intorc cu lopata...de-acum vor la cluburi mari sa joace ,nu sa se duca la bani...ca bani au...

2.pac
2.pac  •  13 Octombrie 2011, 17:30

Nu mai pot cu echipele astea doua : City si Anji . Vor ajunge sa-si fure jucatori reciproc .

blaustein
blaustein  •  13 Octombrie 2011, 17:06

Anji sucks!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează