INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANKARAGUCU - GAZIANTEP 1-2

ANKARAGUCU - GAZIANTEP 1-2 // VIDEO Victorie in-extremis pentru Marius Șumudică în Turcia » Meciul s-a decis în prelungiri

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 22:14

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (48 de ani), a obținut o victorie cu Ankaragucu, scor 2-1, în etapa #10 din prima ligă a Turciei.

Patrick Twumasi a deschis scorul pentru Gaziantep în minutul 30, după ce a transformat un penalty. 

Ankaragucu a egalat în repriza a doua, minutul 67, prin Ilhan Parlak, pentru ca deznodământul meciului să fie amânat până în prelungirile partidei disputate pe Eryaman Stadium (Ankara). 

Astfel, în momentul în care se prefigura un rezultat de egalitate, Papy Djilobodji i-a adus victoria lui Șumudică, prima după 4 runde în campionat.

După această partidă, Gaziantep este pe locul 9 în Turcia, cu 15 puncte acumulate după 10 etape, în timp ce Ankaragucu ocupă un loc de retrogradare, 16, având 9 puncte obținute.

Următorul meci pentru Șumudică este împotriva celor de la Galatasaray, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 19:00.

VEZI ȘI:

ANALIZĂ // Cum și-a grăbit Niko Kovac sfârșitul la Bayern Munchen: o grosolănie cu Thomas Muller și alte două greșeli fatale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează