INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Ante Vukusic, jucătorul mazilit de Gigi Becali după 5 meciuri, și-a găsit echipă: „Controversatul patron l-a dat afară”

Ante Vukusic, la FCSB
Ante Vukusic, la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 22:01 / Actualizat luni, 30 august 2021 22:16

Ante Vukusic, jucător în vârstă de 30 ani, va semna cu Slaven Belupo, din prima ligă a Croației.

Transferat de FCSB pe durata perioadei de transferuri din iarnă, Ante Vukusic nu a reușit să se impună la echipa lui Gigi Becali. Atacantul croat a intrat rapid în dizgrația patronului și a adunat doar 5 apariții la FCSB, cu doar 130 de minute jucate în total.

Ante Vukusic și-a găsit echipă după despărțirea de FCSB! Semnează cu Slaven Belupo

Nemulțumit de randamentul fotbalistului, Becali nu i-a prelungit contractul, iar Vukusic a rămas liber la finalul sezonului. Acum, în ultimele zile ale ferestrei de transferuri, vârful născut în orașul Sinj și-a găsit echipă. Potrivit TPortal, va semna zilele următoare cu Slaven Belupo, echipă aflată în căutare de atacant după ce l-a dat pe Torles Knoll în Germania, la Turkgucu Munchen.

„Ante Vukusic a jucat pentru Lausanne, Beveren, Furth, Tosno, Grudziadz, Krsko, Olimpija și FCSB, de la care a fost dat afară de controversatul patron Gigi Becali după doar 130 de minute jucate. Zilele acestea va semna cu Slaven Belupo. Negocierile au început, totul ar trebui să fie gata în câteva zile”, scriu jurnaliștii croați.

Slaven Belupo a încheiat sezonul trecut pe locul 8 în Croația, cu 34 de puncte, 6 peste locul retrogradabil ocupat de Varazdin.

Vukusic a fost aproape de Sepsi OSK

Înainte de a ajunge la FCSB, Ante Vukusic a purtat discuții cu Sepsi OSK, dar totul a picat atunci când echipa roș-albastră a intrat pe fir. În exclusivitate pentru GSP.ro, intermediarul Goran Sukalo a explicat în luna mai cum a picat transferul lui Ante Vukusic la formația din Sf. Gheorghe.

„Aș vrea să le prezint scuze celor de la Sepsi pentru că nu am realizat transferul. Ei au fost profesioniști și serioși din prima zi, mi-au trimis o ofertă pentru Vukusic, iar Ante a spus da, că este interesat. Pe 22 ianuarie, vineri, am avut un apel video eu, Vukusic și Attila Hadnagy, Vukusic a spus că urma să mergem luni să semnăm contractul, dar apoi nu ne-a mai răspuns nici mie, nici celor de la Sepsi.

A mers la Steaua (n.r. - FCSB) cu alt agent și am fost foarte dezamăgit, pentru că eram prieteni buni, am și jucat împreună, iar acum am pierdut un prieten și legătura cu Sepsi, cu niște oameni care erau organizați și profesioniști. Le doresc numai bine celor de la Sepsi, în fotbal unii oameni așa sunt, nu îi poți schimba. De asemenea, voi plăti eu biletele de avion pe care Vukusic nu le-a plătit. Asta este povestea”, a transmis Sukalo.

Goran Sukalo și Ante Vukusic au jucat împreună pentru scurt timp, în Germania, la Greuther Furth.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Vlad Dragomir și-a găsit echipă! Cu cine a semnat fostul junior de la Arsenal

Ondrasek a semnat cu altă echipă după despărțirea de FCSB: „A ales cu inima”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasglo
vasglo  •  31 August 2021, 11:50

Multumim gsp-ului ca ne tine la curent cu traseul acestei "vedete incontestabile" a fotbalului croat!.. -:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează