INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Antoine Griezmann are un favorit surpriză pentru Balonul de Aur: "Din această echipă trebuie să se aleagă câștigătorul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 21:59

Antoine Griezmann, campion mondial cu Franța și câștigător al Europa League cu Atletico Madrid, îl nominalizează pe Kylian Mbappe drept următorul superstar al fotbalului. 

"Pentru mine a fost un an extraordinar. Am câștigat Cupa Mondială, a fost o bucurie pe care nu o pot exprima în cuvinte. Au fost niște momente incredibile, nici nu știam ce să fac mai întai, să sărbatoresc cu fanii, să mă duc la familia mea sau să strig alături de coechipieri.

Pentru mine, Balonul de Aur ar fi un vis implinit. Am ieșit campion mondial cu Franța, fac parte din cea mai bună echipă a lumii. Consider că din această echipă trebuie să se aleagă câștigătorul.

Mă uit la Kylian și parcă îl văd pe Ronaldo, de la Manchester United. Când Kylian va face ce a facut Cristiano la Madrid, să se gândească numai și numai la victorie, va marca 50 de goluri pe sezon", a declarat Griezmann pentru France Football.

Vezi și: BALONUL DE AUR 2018 // UPDATE Știm toți cei 30 de nominalizați pentru Balonul de Aur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează