INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

VIDEO Antoine Griezmann pleacă de la Atletico Madrid » A făcut anunțul OFICIAL: „Am discutat deja cu Cholo” + Dybala e înlocuitorul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 01:10

Campionul mondial Antoine Griemann (28 de ani) a anunțat că nu va mai continua la Atletico Madrid din sezonul următor. 

Griezmann a făcut anunțul printr-un clip postat pe Twitter. Francezul va semna cel mai probabil cu Barcelona, formația care l-a curtat intens în ultimele ferestre de transferuri. Catalanii vor fi nevoiți să achite o clauză de 120 de milioane de euro. Atletico va încasa doar 96 de milioane, cealaltă parte urmând să ajungă la bascii de la Real Sociedad.

„Am luat decizia să plec. Simt nevoia unei noi provocări. Am discutat deja cu Cholo (n.r. Diego Simeone), cu președintele și cu toți oamenii din conducere. Acum vreau să vorbesc și cu voi, cu fanii. Mi-ați oferit mereu atât de multă iubire. Vă voi purta mereu în suflet, nu am cum să vă uit. Vă mulțumesc pentru tot!” Antoine Griezmann

133 de goluriși 50 de pase decisive are Grizemann în cei 5 ani petrecuți la Atletico Madrid

Înlocuitor pe măsură

Diego Simeone pare să fi găsit soluția ideală pentru a-l înloui pe Griezmann. Presa din Italia scrie că Atletico e în discuții avansate cu Juventus pentru transferul lui Paolo Dybala (25 de ani). Argentinianul este nemulțumit de statutul pe care îl are de la venirea lui Cristiano Ronaldo, iar relația dintre el și antrenorul Max Allegri este una rece. 

Atletico schimbă liniile

Atletico și-a pierdut căpitanul, pe uruguayanul Diego Godin, și e la un pas să își piardă și unul dintre cei mai importanți oameni de la mijlocul terenului. Rodri (22 de ani), om de naționala Spaniei, pare a fi principala țintă a lui Pep Guardiola pentru perioada de transferuri care urmează. Manchester City trebuie să scoată din buzunar 60 de milioane de euro.

mesajul lui Grizmann 

 

Vezi și: 

 
JUVENTUS // Allegri, sincer despre Cristiano: „Și la miuțe, unicul moment în care se distrează e când învinge”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
rokko
rokko  •  15 Mai 2019, 11:05

Atletico cumpara de la Juventus .....Nu e de bine pentru Batrana Doamna .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează