INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Antoine Griezmann, scandal în toată regula cu Atletico Madrid: discuțiile cu Barcelona îi aduc o amendă USTURĂTOARE!

Antoine Griezmann/ foto: Guliver/Getty Images
Antoine Griezmann/ foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 10:46

Atlético Madrid trece la represalii şi-i reține lui Antoine Griezmann (28 de ani) 4% din salariu pentru absența de la reunirea lotului. Atacantul se plânge că e stresat şi mai are dreptul la vacanță, aşteptând transferul la Barcelona!

E război în toată regula între Atlético şi Griezmann. Francezul nu s-a prezentat la reunirea echipei lui Cholo Simeone aseară, la Cerro del Espino, cum de altfel anunţase, şi n-a urcat în autocar pentru primul stagiu de pregătire.

Iar acum suportă consecinţele. Aşteptând ca Barcelona să-i oficializeze transferul, clauza de 120 de milioane de euro urmând să fie achitată chiar de atacant, e ameninţat şi cu amenda. Şi nu una de câteva mii, ca în cazurile uzuale de întârziere din concediu, ci patru la sută din salariu pentru fiecare zi de absenţă!

Mai avea 4 zile vacanţă?!

Cum campionul mondial câştiga la Madrid 23 de milioane, ar însemna 60.000 de euro reţinuţi din contractul scadent în 2023! Avocatul lui trimisese un mesaj în care jucătorul anunţa că va rata reunirea, invocând că e stresat şi are probleme emoţionale.

„Grizou a explicat că ar fi ridicol să mai vină atât timp cât deja şi-a luat la revedere de la colegi. A adus în apărarea lui şi faptul că fotbaliştii convocaţi la naţionale au dreptul la 30 de zile de vacanţă, iar Antoine a beneficiat doar de 26, câte au trecut de la partida cu Andorra”, scrie ziarul AS.

21 de milioane anual în medie

Griezmann ar trebui să fie prezentat oficial la Barca miercuri, acceptând un salariu mai mic cu 5 milioane pe an! Francezul de 28 de ani speră să semneze acordul pe 5 ani cu catalanii. În primele două sezoane, ar lua 18 milioane, apoi suma creşte progresiv, 21 de milioane în al treilea, 23 şi 25 în ultimele două de contract.

130.000.000 €este cota lui Griezmann conform transfermakt.com, cu 100 de milioane mai mult ca suma plătită de Atlético lui Sociedad în 2014

Vezi și: Antoine Griezmann stinge conflictul cu Atletico Madrid » A găsit soluția pentru a se transfera la Barcelona

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close