INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Antoine Griezmann: „Știu deja unde voi juca în sezonul viitor”

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iunie 2019 10:33

Antoine Griezmann (28 de ani, atacant) și-a anunțat în mod oficial plecarea de la Atletico Madrid, în urmă cu trei săptămâni, iar acum francezul a declarat că este foarte sigur cu privire la viitorul său.

Griezmann nu a dat foarte multe detalii despre clubul la care va evolua, însă Barcelona rămâne în continuare favorită să achite clauza de 120 de milioane de euro pe care acesta și-a negociat-o cu Atletico.

Totodată, „El Principito” a spus că nu va juca în MLS din vară, dezmințind astfel zvonurile care-l dădeau pe starul francez în campionatul american.

„Știu deja unde voi evolua în sezonul viitor. Tot ceea ce pot să spun este că nu va fi la Miami”, a declarat Griezmann pentru TV Télématin.

133de goluri a reușit Griezmann în 257 de meciuri pentru
Atletico, în toate competițiile

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  09 Iunie 2019, 12:01

Adica la...Atletico de Madrid!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close