INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

GALERIE FOTO Antonela Roccuzzo, apariție spectaculoasă la gala Balonului de Aur » Ce mesaj i-a transmis lui Lionel Messi

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 14:30 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 14:32

Leo Messi (36 de ani), vedeta lui Inter Miami, a câștigat Balonul de Aur 2023, pentru performanțele din sezonul 2022 - 2023. De față, la gala de decernare, a fost și soția lui, Antonela roccuzzo, care a impresionat cu ținuta ei, dar și cu mesajul transmis astăzi.

Lionel Messi e câștigătorul Balonului de Aur 2023. Mijlocașul ofensiv de la Inter Miami este la al 8-lea Balon de Aur din carieră, record absolut. Aseară, el primit trofeul de la David Beckham, patronul lui Inter Miami.

„Vreau să mulțumesc celor din familie. Fără ei nimic nu ar fi fost posibil. Au fost mereu lângă mine”, a transmis Lionel Messi, care a apărut la gală alături de soția lui, Antonela Roccuzzo, și de cei trei copii ai lor, Thiago, Mateo și Ciro.

În vârstă de 35 de ani, soția lui Lionel Messi a impresionat cu apariția ei. Antonela Roccuzzo a îmbrăcat la gală o rochie elegantă, lungă până la podea, pe un singur umăr. Trăsăturile deosebite și le-a pus în evidență cu un machiaj discret, iar părul l-a avut prins în coc. În privința accesoriilor, ea a purtat câteva bijuterii simple, cercei și inele din aur.

FOTO: Telenoche
+34 FOTO

Mesajul Antonelei Roccuzzo, după ce Messi a câștigat Balonul de Aur 2023

Astăzi, pe Instagam, Antonela Roccuzzo a postat mai multe fotografii de la gala, care a avut loc aseară. Imaginile au venit însoțite și de un mesaj special pentru Messi. 

„Felicitări, iubire Continuă să faci istorie, meriți totul și chiar mai mult! Suntem atât de mândri de tine. Te iubim ”, a transmis soția fotbalistului.

Discusul lui Messi după ce a câștigat Balonul de Aur 2023

Starul de la Inter Miami a primit trofeul chiar în ziua în care Diego Armando Maradona ar fi împlinit 63 de ani. În timpul discursului, starul argentinian și-a amintit de legendarul jucător, care a murit în 2020, și i-a dedicat trofeul cucerit pentru prestația avută la CM 2022, pe care Argentina l-a câștigat.

„Vreau să vorbesc și despre Diego. Azi ar fi fost ziua lui și nu există un loc mai bun în care să-l omagiem. Aici, cu lumea care iubește fotbalul, așa cum o făcea și el. La mulți ani, Diego! Acest trofeu e și pentru tine, Diego. Îl împart cu tine și cu toată Argentina.

Vreau să mulțumesc și tuturor celor care m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul și să devin campion mondial. Le mulțumesc colegilor de la națională. Era singurul trofeu care îmi lipsea. A fost deosebit să văd oameni din întreaga lume încurajând Argentina. Acest trofeu e un cadou pentru Argentina”, a declarat Lionel Messi.

FOTO: Telenoche
+34 FOTO

Citește și: 

Spectacol și pe covorul roșu! Partenerele fotbaliștilor au făcut furori înainte de Gala „Balonul de Aur”: cine a atras toate privirile
BALONUL DE AUR 2023
Spectacol și pe covorul roșu! Partenerele fotbaliștilor au făcut furori înainte de Gala „Balonul de Aur”: cine a atras toate privirile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
DjimZmit
DjimZmit  •  01 Noiembrie 2023, 23:17
Postat de VardyParty pe 31 Octombrie 2023, 17:42

I love sport. Și toate boamfele care vin la pachet cu asta. Pfoalei.

Te rog! Ea este "social media personality"... nu cum ai zis tu...:)

VardyParty
VardyParty  •  31 Octombrie 2023, 17:42

I love sport. Și toate boamfele care vin la pachet cu asta. Pfoalei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează