INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cassano continuă atacul la Mourinho: „Am fost nebun ca fotbalist, dar el este un antrenor oribil. Are doar mult noroc”

Cassano continuă atacul la Mourinho. Foto: Imago Images
Cassano continuă atacul la Mourinho. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 15:16 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 16:13

Antonio Cassano (40 de ani), fostul atacant italian, l-a criticat iar pe Jose Mourinho (60 de ani), chiar și după calificarea Romei (după prelungiri) în semifinalele Europa League (4-2 la general cu Feyenoord).

Cassano nu-l slăbește deloc pe Jose Mourinho și continuă să-l conteste în intervențiile sale la podcastul „Bobo TV”, găzduit de Christian Vieri. 

Serialul criticilor sale a oferit ieri un nou episod, ca replică la întrebarea ironică aruncată de „The Special One” după victoria cu Feyenoord (4-1) din returul „sferturilor” Europa League.

Liga 2, etapa #5 din play-off. Buzăul bate Steaua și e la un punct de Dinamo! Final incendiar, cu două „roșii” » Clasamentul actualizat
FC Buzău - CSA Steaua 1-0
Liga 2, etapa #5 din play-off. Buzăul bate Steaua și e la un punct de Dinamo! Final incendiar, cu două „roșii” » Clasamentul actualizat

Jose Mourinho: „Eu sunt ultimul ca importanță”

Vorbind live la interviurile flash de după meci, antrenorul portughez a fost întrebat dacă are o întrebare de pus pentru studioul Sky Sports plin de campioni și el a răspuns tot cu o întrebare, fără să stea pe gânduri: „Nu este și Cassano invitat acolo, nu-i așa?”. 

După care și-a continuat discursul: „Am ajuns într-un stadiu al carierei în care eu sunt ultimul ca importanță. Eu vreau să-i fac pe fani fericiți și să-i ajut pe jucători să crească valoric. Pe lângă victorie, sunt sigur că tifosii apreciază și performanța noastră”.

Antonio Cassano: „Vorbește mereu despre mine”

A doua zi, fostul internațional italian a făcut abstracție de rezultatul obținut și l-a contrat cu talpa: „Până seara trecută a vorbit mereu despre mine. Eu am fost nebun ca fotbalist, dar el este un antrenor oribil. Are doar mult noroc”.

Cassano fusese cel care l-a provocat primul cu aprecierile sale răutăcioase: „Nu am nici cea mai vagă idee cum obține rezultate. E un actor, zero barat ca antrenor. 

Nu-i mai pasă de fotbal. E un foarte bun comunicator, dar ca tehnician, Real Madrid sau Sanmartinese e același lucru pentru el. Dacă cei de Madrid știu fotbal, atunci nu o să-l caute nimeni să-l cheme înapoi”.

Jose Mourinho l-a ironizat pe Antonio Cassano: „N-a luat nici Cupa Lombardiei”

După care Mourinho l-a ironizat: „El doar se distrează, iar ceilalți muncesc serios. La Madrid lumea își amintește numai de geaca lui, cu Roma a câștigat o Supercupă fără să joace și la Inter nici măcar nu a cucerit nici Cupa Lombardiei, în amical

O să aibă o problemă cu mine, nu eu cu el. O să-i spun numai un singur lucru. Ai grijă Antonio, tu ai 40 de ani și eu 60, uneori apare și Marko Livaja și atunci situația chiar se complică!”

1 titlude campion (2010/11) a câștigat Antonio Cassano cu AC Milan

VIDEO. Rezumatul meciului AS Roma - Feyenoord Rotterdam (4-1 d. pr.)

Clasamentul din Serie A

Citește și:

Presa italiană anunță că Ciprian Tătărușanu pleacă de la AC Milan în vară

Arsenal, obligată să câștige pe Etihad » Arteta: „Abia aștept partida cu Manchester City!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  22 Aprilie 2023, 20:06

Cassano are o obsesie cu Mourinho !! Il roade faptul ca mass-media italiana ii da foarte mare importanta antrenorului portughez, este apreciat de majoritatea ziaristilor, in timp ce fata de Cassano toata lumea se manifesta cu dispret !! Despre rezultatatele din cariera celor doi nici nu are rost sa mai vorbim. Mourinho a fost castigator a multor trofee nationale si internationale, in timp ce jucatorul italian nu a castigat in toata cariera sa vreun trofeu !! Daca vorbim despre intelect….discutia se poate incheia aici !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează