INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Antonio Cassano trage semnalul de alarmă: „Cristiano Ronaldo riscă o suspendare de doi ani!”

Articol de - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 13:31

Momentul de tensiune dintre Cristiano Ronaldo și Maurizio Sarri, după ce starul portughez a fost schimbat în minutul 55 în meciul cu AC Milan, scor 1-0, ar putea avea repercusiuni mai grave.

Antonio Cassano, retras din activitate, a declarat, la o emisiune sportivă din Italia, că și el a trecut printr-un moment similiar și că a fost la un pas să fie suspendat doi ani. Capriciosul atacant italian a plecat, la rândul său, furios de la stadion după ce fusese înlocuit pe parcursul unui meci.

„A plecat Cristiano de la stadion înainte de finalul meciului? Nu poți face asta pentru că e un control anti-doping după meci. Am făcut și eu o dată asta, însă m-am întors de urgență înapoi, pentru a evita să iau o suspendare de doi ani”, a declarat Cassano.

Totuși, nu este niciun indiciu că Ronaldo ar fi plecat de la stadion pentru a evita controlul anti-doping, notează thesun.co.uk.

A doua schimbare consecutivă

În meciul cu AC Milan a fost pentru a doua oară consecutiv când Sarri l-a înlocuit pe Cristiano Ronaldo înainte de finalul meciului.

Se întâmplase și în duelul din Liga Campionilor cu Lokomotiv Moscova. Atunci starul portughez a fost înlocuit în minutul 81, la scorul 1-1, iar Juventus s-a impus cu 2-1.

La fel s-a întâmplat și în meciul cu AC Milan: a fost schimbat în minutul 54, la 0-0, iar golul victoriei a fost marcat chiar de înlocuitorul său, Paolo Dybala.

Până la meciul cu Lokomotiv, Ronaldo nu mai fusese niciodată înlocuit la Juventus.  

Sarri îi ia apărarea

Antrenorul juventin nu e supărat pe Ronaldo pentru reacția acestuia, ba chiar i-a luat apărarea după meci.

„Eu îi înţeleg furia şi aş fi îngrijorat dacă nu s-ar enerva. Nu am nicio problemă cu el şi chiar îi mulţumesc pentru că a jucat, deşi nu era în cea mai bună stare. Chestiunea plecării înaintea finalului meciului o va rezolva cu colegii”, a spus Sarri.

5goluri și 1 assist are Cristiano Ronaldo în acest sezon de Serie A la Juventus

Citește și:

VIDEO + FOTO Sarri, decizie-șoc în victoria cu Milan: Ronaldo, schimbat în minutul 55! Portughezul a plecat FURIOS direct la vestiare

Sarri a reacționat după ce a fost sfidat de Ronaldo: „Chestiunea asta o va rezolva cu colegii!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează