INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Antonio Conte a fost pus pe șantaj! » Povestea neștiută din spatele transferului record al lui Morata

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 09:54

Atacantul spaniol Alvaro Morata a explicat de ce a preferat să meargă la Chelsea, deși a fost dorit și de AC Milan. Antonio Conte l-a adus pe jucătorul de 24 de ani și la Juventus, în 2014, și l-a vrut și vara trecută, dar Real Madrid s-a opus.

Alvaro Morata a devenit miercuri seară cea mai scumpă achiziție făcută vreodată de Chelsea. Londonezii susțin că este vorba de 65,5 milioane de euro, dar admit că, punând la socoteală și bonusurile de performanță, ar putea ajunge să-i achite Realului 80 de milioane de euro! 80 de milioane pentru un om de linia a doua la Madrid?! Suma e imensă, însă o explică indirect chiar atacantul: "Merg la echipa al cărei antrenor a crezut cel mai mult în mine".

Două ocazii ratate

Antonio Conte chiar și l-a dorit foarte mult pe Morata. El a fost cel care l-a convins și-n 2014 să vină la Juventus, dar n-au mai apucat să lucreze împreună fiindcă tehnicianul italian a preluat "naționala" după Mondialul brazilian. Și tot Conte a insistat anul trecut să-l aducă la Londra, după ce-a preluat-o pe Chelsea. Însă transferul n-a fost posibil pentru că Real a decis să-l păstreze.

I-a șantajat

Acum, totul s-a potrivit. Madridul și-a dat în sfârșit acordul, iar Conte a mărit presiunea asupra albaștrilor după ce l-au pierdut pe Lukaku, plecat la Man. United. Ba chiar i-a șantajat cu noul contract, amenințându-i că nu-l va accepta dacă nu-i aduc jucătorul dorit. Și i s-a făcut pe plac. Luni seară, când a semnat pentru mărirea de salariu, el știa deja că poate conta sezonul viitor pe Morata. z

9.000.000 €anual net va câștiga Morata la Chelsea, conform contractului pe 5 sezoane pe care-l va semna în zilele următoare

Cele mai scumpe transferuri făcute de Chelsea

Jucător                       De la..         Preț
1. Alvaro Morata     Real Madrid    65,5*
2, F. Torres                Liverpool         56,5
3. Bakayoko             Monaco           45,1
4. Rudiger                  Roma              38,4
*Cifrele reprezintă milioane de euro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează