INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Antonio Conte, amenințat cu moartea! A primit un glonț într-un plic + Șeful secției antitero investighează

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 14:20

Antonio Conte, antrenorul lui Inter, a găsit un glonț într-un plic primit acasă. Soția neagă, procuratura a deschis anchetă.

După o perioadă fastă, cu victorii pe linie, locul 1 și joc bun în Serie A, Inter nu a mai putut păstra ritmul ridicat, pierzând cinci puncte în campionat și mai multe în grupele Champions League: are două eșecuri și un egal în patru etape. 

În ultima vreme, antrenorul Antonio Conte (50 de ani), lăudat la început, e acum considerat principalul vinovat. Și e amenințat. Cu moartea! Recent, tehnicianul s-a speriat când a descoperit un glonț primit într-un plic, la adresa de acasă, anunță Corriere della Sera. 

Elisabetta Muscarello, soția lui Conte, a dezmințit știrea. „Ca să știți: povestea cu glonțul e o farsă! În Italia, mă trezesc, inventez și scriu. NICIODATĂ nu ne gândim la consecințe", a comentat ea pe rețelele de socializare. 

Totuși, procuratura ia în serios această amenințare. A deschis deja o anchetă pentru amenințări agravante și posesie de muniție. Potrivit jurnaliștilor peninsulari, investigația e coordonată de Alberto Nobili, șeful departamentului antitero din Milano. 

Vezi și:

BARAJ EURO 2020 // Cu cine ne batem » Prezentarea posibilelor adversare + Putem avea o semifinală ușoară, dar o finală de foc sau invers

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  17 Noiembrie 2019, 12:10

"În Italia, mă trezesc, inventez și scriu." - nimic nou sub Soare, la fel este si in Romania !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează