INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Antonio Conte le dă sfaturi detaliate despre sex jucătorilor săi: „Cât mai puțin efort posibil. Ideal să fie cu soția și să stați pe spate!”

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 18:06

Antrenorul lui Inter, Antonio Conte, le-a transmis nerazzurrilor: ”În perioada competițiilor, raporturile sexuale nu trebuie să dureze mult. Stați pe spate, sub parteneră”.

Antonio Conte trebuie să știe tot. Vrea să controleze tot. Și antrenorul lui Inter nu lasă nimic la voia întâmplării. Nici ce fac jucătorii acasă. În pat!

Într-un interviu pentru Magazine L'Équipe, Conte le cere nerazzurrilor "cât mai puțin efort posibil în raporturile sexuale din perioada competițiilor. Nu trebuie să dureze mult. Stați pe spate, sub parteneră!".

Tehnicianul spune că "ar fi ideal să faceți sex cu soția. Astfel, nu veți fi obligați să aveți o prestație excepțională".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
738389582955664
Eu Exact  •  23 Noiembrie 2019, 11:09

Cine a pus titlul : sfaturi de badaran, nu stie pe ce lume traieste ... cancan ... nu mai gasesc subiecte interesante si reale ...

romanderoman
romanderoman  •  23 Noiembrie 2019, 10:39

Clasa ruBe, csf, ncsf !

deusdat
deusdat  •  22 Noiembrie 2019, 21:19

Conte și-i imaginează pe jucătorii de la Inter ca pe niște fiare sexuale din filmele porno. Săracii de ei, abia cheltuiesc vreo 100 de calorii pe seară, ca toți bărbații normali.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează