INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Înaintea duelului cu Guardiola, Tottenham i-a interzis lui Antonio Conte să mai discute cu presa italiană!

Antonio Conte// Foto-IMAGO / PA Images
Antonio Conte// Foto-IMAGO / PA Images

Articol de - Publicat sambata, 19 februarie 2022 13:51 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 15:04

Antonio Conte și Pep Guardiola se înfruntă din nou în Premier League. Managerul spaniol, în continuare la Manchester City, primește diseară vizita italianului, care a schimbat cartierul londonez, trecând de la Chelsea la Tottenham. 

Ultimul interviu acordat presei italiene de fostul tehnician al lui Inter a provocat polemică și a deranjat conducerea lui Spurs, care i-a interzis să mai discute cu ziariștii peninsulari, ca să nu i se mai intepreteze greșit cuvintele.

Barcelona vrea un fundaș central și din Premier League » Ar veni gratis
BARCELONA
Barcelona vrea un fundaș central și din Premier League » Ar veni gratis

Antonio Conte: „Nu este normal. Înseamnă că s-a greșit”

Totul a plecat de la părerea exprimată de Conte la Sky Sport despre ultima campanie de transferuri: „E ciudat că în mercato din ianuarie au plecat patru jucători împrumut și altul s-a transferat (n.r - Dele Alli). 

De obicei, faci achiziții ca să te întărești, nu îi pierzi după un an, doi sau trei. Înseamnă că ai reconsiderat alegerile făcute și recunoști unele erori. Nu e normal să pierzi jucători, repet, dar am acceptat decizia clubului și am vorbit și cu jucătorii”.

„Acum suntem mai compleți”

Conte a trebuit să revină și să dreagă oarecum busuiocul, contrazicându-se practic cu ce afirmase anterior: „M-au întrebat dacă sunt mulțumit după mercato și sunt, am spus că clubul a făcut tot posibilul. Am împrumutat 4 jucători care au costat foarte mult, numeric am putea fi puțini. Atunci am spus că suntem mai compleți cu Kulusevski si Bentancur, nu înțeleg de ce vrea cineva să creeze probleme. 

Nu e ceva ce mi s-a întâmplat doar mie, am citit în trecut despre problemele acestui club între manager și președinte. Președintele imi cunoaște foarte bine gândurile, nu este important pentru mine să merg să vorbesc cu presa. Pot vorbi direct cu el. Am fost puțin supărat de această situație, clubul nu mai vrea să vorbesc cu presa italiană, pentru că traducerea ar putea crea neînțelegeri în ceea ce cred eu”.

Cât despre obiective, Antonio a clarificat lucrurile: „M-au întrebat despre Liga Campionilor și am spus că trebuie să simt că am șanse și de unu la sută să lupt pentru un loc în Ligă. Cu siguranță nu acesta este scopul meu, dar când am decis să vin aici mi-am dat seama că singurul scop pentru care am putea lupta ar fi acesta. Întotdeauna am spus că îmi place Tottenham, îmi place să lucrez cu acești jucători. Mereu am spus asta. Cu patru luni până la finalul acestui sezon, trebuie să facem tot posibilul pentru a termina cât mai sus în acest campionat”.

Tottenham are calitate și toate aceste discursuri că trece printr-o perioadă proastă și că Antonio Conte spune că nu poate ajunge în primele patru nu-mi plac. Știu că sunt competitivi, la fel antrenorul lor, și va fi un meci dur, la nivel fizic și al concetrării. 

- Pep Guardiola, manager Man. City

SEZON NOU » episodul 3. Bătălia Cotelor. Tipsterii GSP.RO se contrazic în 3 ponturi pentru meciul Manchester City - Tottenham

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce fac stranierii » Echipa lui Gâlcă nu-și revine + Programul românilor de sâmbătă

Noua echipă a lui Valentin Mihăilă, tun de 350 de milioane de euro?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează