INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARESTARE

Fost adversar al României, arestat la Napoli pentru trafic de droguri! Era dat în urmărire generală din 2004

Antony de Avila // FOTO: Imago
Antony de Avila // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 11:31 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 11:45

Columbianul Antony de Avila, fost internațional, a fost arestat luni, la Napoli, pentru trafic de droguri.

Gazzetta dello Sport scrie că fostul atacant, acum în vârstă de 58 de ani, a avut legături cu traficul de droguri din Cali încă de pe vremea în care activa în fotbal, fiind ulterior membru al cartelului.

Fost adversar al României, arestat pentru trafic de droguri

Antony de Avila a făcut parte din lotul Columbiei la CM 1994 și CM 1998, fiind rezervă în meciurile jucate contra României. Acesta era dat în urmărire generală din decembrie 2004, fiind acuzat de trafic și producție de droguri.

Acum, cel poreclit „Ștrumful”, a fost prins de poliția din Napoli și arestat.

Gol dedicat liderilor cartelului din Cali

Pe 20 iulie 1997, Antony de Avila marca singurul gol al meciului Columbia – Ecuador (1-0), iar la final dedica reușita fraților Orejuela, Gilbero Rodriguez și Migue, cei care erau liderii cartelului din Cali.

„Acest triumf vreau să-l dedic unor persoane care sunt private de libertate. Nu cred că trebuie să le dau numele, dar cu multă dragoste îl dedic lor lui Gilberto și Miguel”, a spus atunci atacantul.

Antony de Avila și-a început cariera în 1982, la America de Cali. Am mai jucat la Union Santa Fe, Metro Stars și Barcelona SC. S-a retras în 2009, de la America de Cali. A fost campion în Columbia de 7 ori și finalist în Copa Libertadoresc de patru ori.

4 meciuria jucat Avila la CM 1994 și 1998

Pentru naționala Columbiei a jucat între 1983 și 1998, bifând 54 de partide și 13 goluri. 

Citește și:

Mario Balotelli, show total contra lui Beșiktaș » A marcat un gol superb, apoi a avut un mesaj pentru antrenorul advers și a provocat un conflict general

Atacantul lui Inter, după 3-1 cu Fiorentina: „Îl voi întreba pe Mister Inzaghi dacă a băut ceva...”

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (1)
belane
belane  •  22 Septembrie 2021, 12:42

Cea mai eficienta metoda de combatare a drogurilor de mare risc se dovedeste a fi cea existenta in cateva din tariele Asiei de Sud-Est, China si in tarile arabe : pedeapsa cu moartea pentru traficantii de droguri, mai ales cei prinsi in flagrant. Eu as merge un pas inainte - executia sa fie accesibila publicului larg si nu de dragul sadismului ci mai mult din dorinta de a constientiza avertismentul, teama si repulsia in randul cetatenilor de rand ca nu cumva sa adopte acest mod nenorocit de a-si face avutie, ca riscul e prea mare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează