INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Antrenorul a doi români din Serie A și-a fracturat mâna, după ce a lovit ușa vestiarului

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 12:19

Antrenorul lui Crotone, italianul Davide Nicola, nu va uita prea curând partida cu Sampdoria, din weekend, încheiată cu scorul de 1-1. Nu pentru că echipa sa ar fi avut o prestație memorabilă, ci pentru că și-a rupt mâna la finalul partidei, când a lovit cu pumnul ușa vestiarului.

În urma acestui rezultat de egalitate, Crotone a schimbat de statutul de ”lanternă roșie” în campionatul italian, urcând pe locul 19 și apropiindu-se la doar patru puncte de poziția a 17-a, ultima ce asigură salvarea de la retrogradare.

Cu toate acestea, situația ar fi putut fi mult mai bună pentru trupa pentru care evoluează românii Adrian Stoian (intrat în minutul 78 în partidă) și Valentin Cojocaru (rezervă neutilizată) dacă ar fi gestionat mai bine finalul partidei cu Sampdoria de duminică.

După ce au condus cu 1-0 printr-un gol înscris înainte de finalul primei reprize de atacantul Falcinelli, fotbaliștii de la Crotone s-au văzut egalați de genovezi în minutul 72, fapt ce l-a enervat pe antrenorul echipei, italianul Davide Nicola.

Conform presei italiene, acesta ar fi lovit la finalul partidei, ușa de la vestiarul stadionului Stadio Scida, fiind rănit în urma acestui incident.

Managerul a fost transportat la spitalul din Crotone, unde a fost diagnosticat cu fractură, astfel că va trebui să-și petreacă următoarele săptămâni cu brațul imobilizat într-un ghips.

Pentru Crotone urmează un meci infernal în deplasare, cu AC Milan, pentru ca în ultimele două partide din acest an să evolueze împotriva formațiilor din Pescara și Udinese.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close