INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Antrenorul Barcelonei e îngrijorat: "Messi are o problemă și trebuie să o luăm în calcul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 19:01

Ernesto Valderde (54 de ani), antrenorul Barcelonei, e îngrijorat de problemele medicale ale starului Lionel Messi (30 de ani).

  • Barcelona - Roma, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la 21:45, și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1

"Messi are parte de un tratament special, așa cum a avut parte și în cadrul naționalei Argentinei. Are o problemă și trebuie să o luăm în calcul. Vă puteți imagina că nu pot rămâne indiferent când cel mai important jucător e incert.

S-a acumulat oboseala, are o mulțime de jocuri sezonul ăsta. Avem un plan pe termen lung, iar meciul cu Roma din Liga Campionilor are prioritate. Proabil va fi menajat cu Seviila, în La Liga.

L-am văzut foarte calm la antrenamentul de ieri, nu era afectat de înfrângerea cu Spania (n.r. 1-6). Chiar am discutat despre meci cu el și Iniesta", a declarat Valderde la conferința de presă dinaintea meciului de sâmbătă, cu Sevilla.

Barcelona, liderul detașat al primei ligi din Spania, joacă sâmbătă, de la 21:45, împotriva celor de la Sevilla. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  30 Martie 2018, 21:54

Cu ce echipă are Barcelona și Miriuță poate câștiga titlul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează