INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ancelotti i-a cerut președintelui să-l aducă înapoi pe Benzema: în ce condiții s-ar face transferul la Real Madrid

Carlo Ancelotti visează la revenirea lui Karim Benzema // Foto: Imago
Carlo Ancelotti visează la revenirea lui Karim Benzema // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 17:48 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 19:04

Carlo Ancelotti (64 de ani) îl vrea pe Karim Benzema (36 de ani) pentru a doua parte a campionatului. Antrenorul italian resimte lipsa unui vârf veritabil și l-a anunțat pe Florentino Perez că are nevoie de francezul care a refuzat în vară să prelungească. Benzema trebuie să-și rezolve mai întâi situația contractuală la Al-Ittihad.

Karim Benzema începe să regrete că în vară a dat cu piciorul ofertei de a prelungi cu Real Madrid, preferând sutele de milioane ale saudiților. Ajuns „la cuțite" cu conducerea lui Al-Ittihad, atacantul francez ar vrea să rezilieze contractul cu echipa din Jeddah și să revină în Europa. După ce s-a scris că Lyon, clubul care l-a lansat în fotbal, l-ar vrea, acum s-a înscris la cuvânt formația blanca.

Lovitură sub centură pentru saudiți! Karim Benzema a cerut oficial să fie lăsat să plece de la Al-Ittihad! » Motivul șocant invocat de francez!
ARABIA SAUDITĂ
Lovitură sub centură pentru saudiți! Karim Benzema a cerut oficial să fie lăsat să plece de la Al-Ittihad! » Motivul șocant invocat de francez!

Karim Benzema „s-a dat dispărut" în Mauritius

Potrivit ziarului catalan Sport, Carlo Ancelotti i-a cerut lui Florentino Perez să-l aducă de urgență înapoi de KB9. Antrenorul italian se plânge că nu mai are în lot un vârf veritabil, în timp ce, la mai puțin de un an de la transfer, 

Benzema a mărturisit că nu se poate adapta în Arabia Saudită și a fost exclus din lot după ce a dispărut și nu s-a prezentat la reunirea echipei lui Marcelo Gallardo pe 12 ianuarie, susținând că se afla blocat în Mauritius, din cauza unui ciclon. Antrenorul argentinian l-a lăsat la Jeddah și nu l-a primit în cantonament.

20de milioane de euro este bonusul asigurat lui Benzema pentru a fi ambasador al CM din 2030, pe care Arabia Saudită speră să o găzduiască.

„Parcă ar spune «Vă fac o favoare că joc»!”

Nici cu suporterii, nici cu presa nu se mai împacă bine și este bombardat de critici. „Ruptura dintre Karim și fani crește pe zi ce trece. N-u făcut niciodată diferența și evoluează cu aroganță, ca și cum ar zice «Vă fac o favoare că joc»", l-a atacat un cunoscut analist saudit. 

Iar publicația Goal Arabia a scris că "Benzema nu a făcut nimic remarcabil în timpul ultimei partide. Pare un oaspete de onoare, n-a mai dat nicio mână de ajutor echipei!".

KB9, salt de la 28 la 100 de milioane de euro

Marea problemă a întoarcerii la Real este salariul faraonic plătit de Al-Ittihad, 100 de milioane de euro pe sezon! Sumă pe care niciun club de pe Bătrânul Continent nu și-o poate permite. Așa că fostul câștigător al „Balonului de Aur" din 2022 trebuie să scadă mult pretențiile. 

Când a plecat la Jeddah, Karim avea salariu de 28 de milioane pe sezon. Benzema a ajuns la Al Ittihad în vara lui 2023, din postura de jucător liber de contract, și a marcat 15 goluri în 24 de apariții pentru clubul din Arabia Saudită.

648de meciuri a bifat Karim Benzema în 14 sezoane la Real Madrid în toate competițiile, reușind 354 de goluri și oferind 165 de pase decisive

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Benzema, refuzat de un gigant din Premier League » Karim mai are două șanse să scape din Arabia Saudită
PREMIER LEAGUE
Benzema, refuzat de un gigant din Premier League » Karim mai are două șanse să scape din Arabia Saudită
Reacția lui Gary Lineker la anunțul lui Klopp: „Wow, ce veste uriașă! Ce muncă incredibilă a făcut!”
REACȚII KLOPP
Reacția lui Gary Lineker la anunțul lui Klopp: „Wow, ce veste uriașă! Ce muncă incredibilă a făcut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close